Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Met scriptiebegeleiding in Leeuwarden studeer jij efficiënt af

   Leeuwarden is de grootste stad van de elf Friese steden en wordt omringt door kleur. Naast de pittoreske gevels en vele grachten wordt de hoofdstad daardoor gekenmerkt. Als je in Leeuwarden studeert is alles bij je in de buurt, zo ook je scriptie. Met ons team van 130 ervaren scriptiebegeleiders kunnen we je altijd helpen.

   Onze begeleiding kan zowel face-to-face als online via Skype/telefoon of mail plaatsvinden. Uiteraard is dit gebaseerd op jouw persoonlijke scriptietraject. Met de scriptiebegeleiding in Leeuwarden kan je bijvoorbeeld met jouw begeleider afspreken op locaties als de Bibliotheek Leeuwarden, NHL hogeschool Leeuwarden of de Hogeschool van Hall Larenstein Leeuwarden maar ook De Fabriek dient als een prima werkplek om samen jouw scriptie te tackelen.

   Moeite met beginnen?

   Scriptiebegeleiding - Beginnen

   Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

   Vastgelopen?

   Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

   Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

   Stok achter de deur nodig?

   Scriptiebegeleiding - Afronding

   Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

   Scriptiebegeleiding in Leeuwarden bij ScriptieMaster

   Het studentenleven is altijd druk, impulsief en zit vol verrassingen. Het is dan ook niet gek dat menig student moeite heeft met het vinden van de motivatie om zijn scriptie te schrijven. Na het opschrijven van je studentnummer en naam lukt het vaak niet meer om verder te gaan en áls dat dan lukt, kom je erachter dat het een wel heel complex verhaal is. Of je nu motivatieproblemen hebt, bent vastgelopen of nog moet beginnen, wij van ScriptieMaster kunnen je altijd helpen.

   Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

   Naast inhoudelijke vragen, kunnen onze begeleiders ook helpen bij het aanbrengen van samenhang, het maken van een realistische planning en bij de juiste structuur. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor het formuleren van een goede probleemstelling, de deelvragen of de hypothesen, maar ook met statistische vragen kun je bij ons terecht. Tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek wordt er gekeken naar welke ondersteuning het beste bij jou aansluit. Vaak is het al mogelijk om binnen 1 dag een scriptiebegeleider aan de student te kunnen koppelen, waardoor jouw persoonlijke begeleidingstraject morgen al van start kan gaan. Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor persoonlijke scriptiebegeleiding in Leeuwarden? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

   Face-to-face-scriptiebegeleiding in Leeuwarden

   Voor face-to-face-begeleiding in Leeuwarden kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Leeuwarden. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Leeuwarden gebruiken onder andere de volgende locaties:

   Bibliotheek
   Leeuwarden

   scriptiebegeleiding-leeuwarden-afbeelding
   By Udo Ockema (Own work) [GFDL or CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

   NHL hogeschool
   Leeuwarden

   scriptiebegeleiding-leeuwarden-afbeelding
   By NHLHogeschool (Own work) [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

   Hogeschool van
   Hall Larenstein Leeuwarden

   scriptiebegeleiding-leeuwarden-afbeelding
   By Swarte Kees at fy.wikipedia (Own work Transferred from fy.wikipedia) [Public domain], via Wikimedia Commons

   Naast de online begeleiding is begeleiding op locatie ook mogelijk, evenals een combinatie hiervan. Doordat wij een groot team hebben, is er altijd iemand die jou kan helpen bij je onderwerp. Of je het nu wilt hebben over het ontstaan van de Elfstedentocht of over de macro-economische variabele tijdens een laagconjunctuur, wij vinden de begeleider die bij jou en je onderwerp past.

   De voordelen van scriptiebegeleiding

   Methode

   • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

   • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

   • Concrete feedback en inspiratie

   Facts & Figures

   • Ruim 1500 studenten geholpen

   • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
   • Meer dan 130 begeleiders

   Begeleiders

   • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   • Experts binnen alle vakgebieden

   • Verspreid over heel Nederland

   Door onze 1-op-1-begeleiding op locatie of online begeleiding kunnen we altijd een match vinden tussen jou en één van onze 130 scriptiebegeleiders. Hiermee hebben we al ruim 1500 studenten geholpen en scoren onze begeleiders gemiddeld een 8+. Met een ervaren en frisse blik kijken zij naar jouw scriptie.

   Meer dan 130 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Nederland

   Mirjam
   MirjamPedagogische Wetenschappen & Sociale Wetenschappen
   Specialisaties: Psychologie, sociologie, pedagogiek, Pabo, SPH en MWD
   Heleen
   HeleenRechten, Economie en Psychologie
   Specialisaties: Nederlands Recht, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfseconomie, Kwantitatieve Economie, Marketing, Psychologie en SPSS
   Nikki
   NikkiBewegingswetenschapper / Sportwetenschapper
   Specialisaties: Bewegingswetenschap / Sportwetenschap
   Afke
   AfkeSenior Lecturer Research Media & Entertainment Management
   Specialisaties: Senior Lecturer Research Media & Entertainment Management

   Binnen Leeuwarden hebben we al verschillende studenten van HAS Leeuwarden, Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool en Stoas Hogeschool. Bij de begeleiding wordt er natuurlijk altijd gekeken naar de richtlijnen die jouw onderwijsinstelling hanteert. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.