Scriptiebegeleiding in Leeuwarden

Woon of studeer jij in Leeuwarden en wil je graag hulp bij je scriptie? Wij helpen je verder! Klik op de onderstaande link om jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in te plannen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Met scriptiebegeleiding in Leeuwarden studeer jij efficiënt af

Leeuwarden is de grootste stad van de elf Friese steden en wordt omringt door kleur. Naast de pittoreske gevels en vele grachten wordt de hoofdstad daardoor gekenmerkt. Als je in Leeuwarden studeert is alles bij je in de buurt, zo ook je scriptie. Met ons team van 170 ervaren scriptiebegeleiders kunnen we je altijd helpen.

Onze begeleiding kan zowel face-to-face als online via Skype/telefoon of mail plaatsvinden. Uiteraard is dit gebaseerd op jouw persoonlijke scriptietraject. Met de scriptiebegeleiding in Leeuwarden kan je bijvoorbeeld met jouw begeleider afspreken op locaties als de Bibliotheek Leeuwarden, NHL hogeschool Leeuwarden of de Hogeschool van Hall Larenstein Leeuwarden maar ook De Fabriek dient als een prima werkplek om samen jouw scriptie te tackelen.

Scriptiebegeleiding is een investering in je toekomst!

Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Scriptiebegeleiding in Leeuwarden bij ScriptieMaster

Het studentenleven is altijd druk, impulsief en zit vol verrassingen. Het is dan ook niet gek dat menig student moeite heeft met het vinden van de motivatie om zijn scriptie te schrijven. Na het opschrijven van je studentnummer en naam lukt het vaak niet meer om verder te gaan en áls dat dan lukt, kom je erachter dat het een wel heel complex verhaal is. Of je nu motivatieproblemen hebt, bent vastgelopen of nog moet beginnen, wij van ScriptieMaster kunnen je altijd helpen.

Sneller afstuderen?

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding!

Kom gratis en vrijblijvend met ons kennismaken, op locatie of online!

Naast inhoudelijke vragen, kunnen onze begeleiders ook helpen bij het aanbrengen van samenhang, het maken van een realistische planning en bij de juiste structuur. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor het formuleren van een goede probleemstelling, de deelvragen of de hypothesen, maar ook met statistische vragen kun je bij ons terecht. Tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek wordt er gekeken naar welke ondersteuning het beste bij jou aansluit. Vaak is het al mogelijk om binnen 1 dag een scriptiebegeleider aan de student te kunnen koppelen, waardoor jouw persoonlijke begeleidingstraject morgen al van start kan gaan. Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor persoonlijke scriptiebegeleiding in Leeuwarden? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

Face-to-face-scriptiebegeleiding in Leeuwarden

Voor face-to-face-begeleiding in Leeuwarden kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Leeuwarden. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Leeuwarden gebruiken onder andere de volgende locaties:

Bibliotheek Leeuwarden

scriptiebegeleiding-leeuwarden-afbeelding

By Udo Ockema (Own work) [GFDL or CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

NHL hogeschool Leeuwarden

By NHLHogeschool (Own work) [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

Hogeschool van Hall Larenstein Leeuwarden

By Swarte Kees at fy.wikipedia (Own work Transferred from fy.wikipedia) [Public domain], via Wikimedia Commons

Naast de online begeleiding is begeleiding op locatie ook mogelijk, evenals een combinatie hiervan. Doordat wij een groot team hebben, is er altijd iemand die jou kan helpen bij je onderwerp. Of je het nu wilt hebben over het ontstaan van de Elfstedentocht of over de macro-economische variabele tijdens een laagconjunctuur, wij vinden de begeleider die bij jou en je onderwerp past.

Methode

Facts & Figures

Begeleiders

Door onze 1-op-1-begeleiding op locatie of online begeleiding kunnen we altijd een match vinden tussen jou en één van onze 170 scriptiebegeleiders. Hiermee hebben we al ruim 10.000 studenten geholpen en scoren onze begeleiders gemiddeld een 8,6. Met een ervaren en frisse blik kijken zij naar jouw scriptie.

Meer dan 170 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Nederland

Mirjam

Mirjam Pedagogische Wetenschappen & Sociale Wetenschappen

Specialisaties: Psychologie, sociologie, pedagogiek, Pabo, SPH en MWD

Heleen Bos

Heleen Rechten, Economie en Psychologie

Specialisaties: Nederlands Recht, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfseconomie, Kwantitatieve Economie, Marketing, Psychologie en SPSS

Nikki

Nikki
Bewegingswetenschapper / Sportwetenschapper

Specialisaties: Bewegingswetenschap / Sportwetenschap

Afke

Afke
Senior Lecturer Research Media & Entertainment Management

Specialisaties: Senior Lecturer Research Media & Entertainment Management

Binnen Leeuwarden hebben we al verschillende studenten van HAS Leeuwarden, Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool en Stoas Hogeschool. Bij de begeleiding wordt er natuurlijk altijd gekeken naar de richtlijnen die jouw onderwijsinstelling hanteert. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt