Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Scriptiebegeleiding in Groningen bij ScriptieMaster, altijd effectief!

Bruisend, innovatief en vol kansen, dát is Groningen. Het barst er van de energie. Als student is dit bij uitstek dé plek waar je na je scriptie jouw carrière succesvol kan starten. Hoe jij jezelf ook weet te ontwikkelen in Groningen, samen met een van onze ruim 130 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders tillen we jouw scriptie naar een hoger level.
Binnen Groningen hebben we een team van circa 10 ervaren en gespecialiseerde begeleiders. Zij kijken met een frisse en energieke blik naar jouw scriptie. Binnen Groningen is het mogelijk om samen met jouw begeleider te sparren over jouw scriptie bij onder andere de Hanze Hogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteitsbibliotheek Groningen. Naast dat de scriptiebegeleiding in Groningen kan plaatsvinden, is het ook mogelijk om via de telefoon, Skype of mail contact te hebben met jouw begeleider.

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Lees meer over onze scriptiebegeleiding

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Scriptiebegeleiding in Groningen bij ScriptieMaster

Van de noordelijke Nederlanden is Groningen verreweg de grootste stad. Daar komt bij dat de Groningse bevolking erg jong is, oftewel Groningen is een echte studentenstad. Voor alle HBO- en WO-studenten staat ScriptieMaster klaar. Of je nu moeite hebt met het beginnen aan je scriptie, bent vastgelopen in het scriptietraject of behoefte hebt aan een realistische planning, met iemand die ervoor zorgt dat jij je daar dit keer écht aan houd. Bij ScriptieMaster ben je aan het goede adres!

Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

Elk begeleidingstraject is anders en dat begrijpen we. Ieder traject begint daarom met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze matchmaker kijkt waar je tegenaan loopt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen. Of je nu moeite hebt met het aanbrengen van structuur en samenhang of met inhoudelijke vraagstukken als het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen. ScriptieMaster heeft altijd een ervaren begeleider die bij jou en je onderwerp past. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor scriptiebegeleiding in Groningen? Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons via  050 – 760 07 36.

Face-to-face-scriptiebegeleiding in Groningen

Voor face-to-face-begeleiding in Groningen kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Groningen. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Groningen gebruiken onder andere de volgende locaties:

Hanze Hogeschool
Groningen

scriptiebegeleiding-groningen-afbeelding
Foto: Theundutchable / (Wikimedia Commons)

Rijksuniversiteit
Groningen

scriptiebegeleiding-groningen-afbeelding
Foto: Wutsje / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Universiteitsbibliotheek
Groningen

scriptiebegeleiding-groningen-afbeeldingFoto: Vysotsky (Wikimedia Commons)

Verschillende studenten van de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen en Stenden Hogeschool hebben wij al geholpen. Hierbij wordt er natuurlijk altijd gekeken naar de eisen die jouw onderwijsinstelling hanteert bij de scriptie. Bij de begeleiding wordt er een plan van aanpak opgesteld, die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en wensen. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de deadlines en hoe de verschillende stukken vloeiend in elkaar overlopen.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

De voordelen van Scriptiebegeleiding

Methode

  • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

  • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

  • Concrete feedback en inspiratie

Facts & Figures

  • Ruim 2000 studenten geholpen

  • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
  • Meer dan 130 begeleiders

Begeleiders

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  • Experts binnen alle vakgebieden

  • Verspreid over heel Nederland

Dat de sluitingstijd van de café’s in Groningen niet is vastgelegd geeft al aan dat Groningen een bruisende studentenstad is en daar horen ook scripties bij. Hier hebben we al ruim 1500 studenten mee geholpen. Of je scriptie nu gaat over de invloed van het menselijk leven op het broeikaseffect of over privacy en de toenemende informatiestroom, één van al onze begeleiders kan je hier altijd bij helpen.

Ons team van ruim 10 Groningse scriptiebegeleiders staat jou klaar!

Bekijk hier ons hele team van scriptiebegeleiders
Marijke
Marijke(Bio)medische en gezondheidswetenschappen
Specialisaties: Farmacologie, Farmacotherapie, Fysiologie, Laboratoriumonderzoek
Deborah
DeborahBedrijfseconomie
Specialisaties: Bedrijfseconomie, Accounting, Control, Marketing en Corporate finance
Nikki
NikkiBewegingswetenschapper / Sportwetenschapper
Specialisaties: Bewegingswetenschap / Sportwetenschap
Christine
ChristineBiologie en Communicatiewetenschappen
Specialisaties: Medische biologie, Beta communicatiewetenschappen, Wetenschapsjournalistiek, redacteur, tekstschrijver en docent

Ons team van bijna 10 Groningse begeleiders gaat ook mee met de innovatie. Studenten zijn de toekomst en onze begeleiders kunnen jou net dat beetje extra geven waardoor jij je carrière succesvol kan starten.

Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 050 – 760 07 36.