Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Met onze scriptiebegeleiding in Eindhoven red jij iedere deadline!

   Eindhoven bruist van de kennis. Het is uitgeroepen tot de slimste regio en aanjager van de Nederlandse economie. Het barst van de creativiteit. Eindhoven de gekste, maar eerst je scriptie. Ons team van ruim 130 begeleiders staat klaar om jou hierbij te helpen.

   Onze scriptiebegeleiders kunnen zowel op locatie als via telefoon/Skype of mail begeleiding geven. Uiteraard is een combinatie hiervan ook mogelijk. Zo kan er bij de scriptiebegeleiding in Eindhoven les worden gegeven op de Fontys Hogescholen, de Witte dame bibliotheek Eindhoven en de Technische Universiteit Eindhoven maar ook de Strijp-S biedt een prima werkplek.

   Moeite met beginnen?

   Scriptiebegeleiding - Beginnen

   Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

   Vastgelopen?

   Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

   Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

   Stok achter de deur nodig?

   Scriptiebegeleiding - Afronding

   Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

   Scriptiebegeleiding in Eindhoven bij ScriptieMaster

   In Eindhoven ligt de lat hoog. Het is dan ook niet gek dat menig student ergens binnen het scriptietraject vastloopt. Soms gebeurt dit wanneer er een onderwerp wordt gekozen, wanneer er structuur moet worden aangebracht of wanneer de statistiek een belangrijke rol gaat spelen. Onze begeleiders proberen naar aanleiding van jouw specifieke uitdagingen en krachten een persoonlijk plan van aanpak neer te zetten, waarmee we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden en ondersteunen.

   Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

   Wanneer je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvraagt, kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen. Aan de hand van jouw behoeften en wensen maken we een persoonlijke begeleidingstraject en krijg je een persoonlijke scriptiebegeleider. Door deze werkwijze kan je binnen 1 dag al gekoppeld worden aan de begeleider waardoor jouw begeleiding morgen al van start kan gaan.

   Face-to-face-scriptiebegeleiding in Eindhoven

   Voor face-to-face-begeleiding in Eindhoven kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Eindhoven. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Eindhoven gebruiken onder andere de volgende locaties:

   Fontys
   hogescholen

   scriptiebegeleiding-eindhoven-afbeelding
   By Rosemoon (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

   Witte dame bibliotheek
   Eindhoven

   scriptiebegeleiding-eindhoven-afbeelding
   By Bibliotheek Eindhoven (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

   Technische Universiteit
   Eindhoven

   scriptiebegeleiding-eindhoven-afbeeldingBy Stephane Gaudry from Best, Netherlands (Watermark and border removed from [1]) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

   Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie van online en offline begeleiding af te nemen. Wanneer de begeleiding online wordt afgenomen, is het ook mogelijk om aan een begeleider uit een van de andere streken gekoppeld te worden. Op deze manier kunnen we je altijd helpen. Of je nu hulp nodig hebt met het creëren van een realistische planning, het aanbrengen van structuur en samenhang of bij het formuleren van inhoudelijke vraagstukken als de deelvragen, de hoofdvraag of de hypothesen, onze begeleiders staan voor je klaar.

   De voordelen van scriptiebegeleiding

   Methode

   • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

   • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

   • Concrete feedback en inspiratie

   Facts & Figures

   • Ruim 1500 studenten geholpen

   • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
   • Meer dan 130 begeleiders

   Begeleiders

   • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   • Experts binnen alle vakgebieden

   • Verspreid over heel Nederland

   Ook kunnen wij flexibel inspelen op jouw onderwerp. Door ons grote team ervaren en gespecialiseerde begeleiders kunnen wij bij ieder onderwerp helpen. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met jouw persoonlijke begeleidingsplan en de hulp die jij nodig hebt. Benieuwd naar wat persoonlijke scriptiebegeleiding in Eindhoven voor jou kan doen? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43

   Meer dan 130 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Nederland

   Judith
   JudithPsychologie en social work
   Specialisaties: Sociale wetenschappen, Maatschappelijk werk, Verpleegkunde, Zorg, Praktijkgericht onderzoek
   Jeroen
   JeroenRechtsgeleerdheid
   Specialisaties: Privaatrecht, Burgerlijk recht, Civiel recht, Aansprakelijkheid en Verzekering, Economie en Bedrijfskunde
   Zeynep
   ZeynepRechten
   Specialisaties: Rechtsgeleerdheid, Recht in de Gezondheidszorg, Beleid & Management in de Gezondheidszorg en E-health
   Judith
   JudithMedische Psychologie
   Specialisaties: Psychologie, Gezondheidspsychologie, diabetes, communicatie, SPSS, MWD en SPH

   Bij onze begeleiding wordt er altijd gekeken naar de eisen die worden gesteld vanuit jouw onderwijsinstelling. Zo hebben wij al verschillende studenten geholpen die studeerden aan de Technische Universiteit Eindhoven, de TIAS School for Business and Society, Fontys Hogescholen, Hogeschool TIO en de NCOI. Samen komen we verder.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.