Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Snel je scriptie afronden?
   Onze scriptiebegeleiding in Den Bosch helpt!

   Den Bosch is een stad vol kunst, cultuur en historische pracht en praal. De oude binnenstad zorgt voor een knusse sfeer waar eenieder zich thuis kan voelen. De echte Brabantse gezelligheid moet echter af en toe plaatsmaken voor je scriptie. ScriptieMaster heeft een team van ruim 130 scriptiebegeleiders die klaar staan om jou hierbij te helpen.

   Onze begeleiding kan zowel op locatie als online via Skype/telefoon en mail plaatsvinden. Door deze mogelijkheden is er altijd een begeleider die aansluit op jouw behoeften, wensen en onderwerp. Onze begeleiders streven ernaar om samen de door jouw gestelde doelen te behalen.

   Vraag een gratis adviesgesprek aan
   Lees meer over onze scriptiebegeleiding

   Moeite met beginnen?

   Scriptiebegeleiding - Beginnen

   Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

   Lees meer

   Vastgelopen?

   Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

   Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

   Lees meer

   Stok achter de deur nodig?

   Scriptiebegeleiding - Afronding

   Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

   Lees meer

   Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster

   Den Bosch is een stad waar áltijd wat te doen is. Met veel terrasjes, cultuur en winkels verveel je je niet snel. Het is dan ook niet altijd makkelijk om gefocust te blijven op je studie. Of je nu motivatieproblemen hebt, bent vastgelopen in het proces of een realistische planning nodig hebt met iemand die je daaraan houdt, wij kunnen je helpen. Onze begeleiders proberen zo naar aanleiding van jouw situatie een persoonlijk plan van aanpak op te stellen waardoor we in jouw wensen en behoeften kunnen voorzien.

   Hoe werkt het?

   De scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster begint bij het gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij wordt gekeken naar welke begeleiding het beste bij jouw situatie past. In welke fase ben je van het scriptietraject? Waar loop je tegenaan? Wat is het onderwerp? Dit is een greep uit de te verwachten vragen. Aan de hand van deze informatie gaat onze matchmaker op zoek naar de best passende begeleider. Of je nu moeite hebt met het aanbrengen van structuur en samenhang, of met meer inhoudelijke vraagstukken zoals het formuleren van de juiste probleemstelling, deelvragen of hypothesen, bij ScriptieMaster ben je aan het juiste adres. Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor persoonlijke scriptiebegeleiding binnen Den Bosch? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

   Face-to-face-scriptiebegeleiding in Den Bosch

   Voor face-to-face-begeleiding in Den Bosch kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Den Bosch. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Den Bosch gebruiken onder andere de volgende locaties:

   Avans Hogeschool
   Den Bosch

   Avans Hogeschool Den Bosch
   By Cro-Cop2 (Own work) [GFDL or CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

   Bibliotheek
   Den Bosch

   Bibliotheek Den Bosch
   By Havang(nl) (Own work) [CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

   HAS Den Bosch
   Stoas Hogeschool

   HAS Den Bosch Stoas Hogeschool
   By Cro-Cop2 (Own work) [GFDL or CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

   Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

   Naast dat er zowel face-2-face begeleiding als begeleiding via Skype/telefoon of mail wordt aangeboden, is een combinatie hiervan natuurlijk ook mogelijk. Wanneer de begeleiding op locatie plaatsvindt, is dit bijvoorbeeld mogelijk op de Avans Hogeschool Den Bosch, de Bibliotheek Den Bosch en de HAS Den Bosch Stoas Hogeschool. Als je liever de begeleiding afneemt onder het genot van een Bossche bol dan kan dit natuurlijk ook op de Seats2Meet op het Centraal Station.

   De voordelen van scriptiebegeleiding

   Methode

   • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

   • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

   • Concrete feedback en inspiratie

   Facts & Figures

   • Ruim 2000 studenten geholpen

   • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
   • Meer dan 130 begeleiders

   Begeleiders

   • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   • Experts binnen alle vakgebieden

   • Verspreid over heel Nederland

   Wij kunnen door ons team van 130 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders altijd een begeleider vinden die past bij jouw onderwerp en situatie. Of het nu gaat over de maatschappelijke kosten van alcoholgebruik of over een procesverbetering binnen jouw stagebedrijf, samen komen we verder.

   Meer dan 130 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Nederland

   Bekijk hier ons team van scriptiebegeleiders
   Kim
   Kim Sociologie en Antropologie
   Specialisaties: Opleidings- en Onderwijskunde, Sociologie en ICT
   Zeynep
   ZeynepRechten
   Specialisaties: Rechtsgeleerdheid, Recht in de Gezondheidszorg, Beleid & Management in de Gezondheidszorg en E-health
   Judith
   JudithPsychologie en social work
   Specialisaties: Sociale wetenschappen, Maatschappelijk werk, Verpleegkunde, Zorg, Praktijkgericht onderzoek
   Dominique
   DominiqueBedrijfskunde en Vastgoed en Makelaardij
   Specialisaties: Bedrijfskunde, Human Resource Management, Real estate management, SPSS en statistiek

   Tijdens de begeleiding wordt er altijd gekeken naar de richtlijnen vanuit jouw onderwijsinstelling. Of je nu studeert aan de HAS Den Bosch, Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen of Stoas Hogeschool, wij staan altijd voor je klaar.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.