Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Met onze scriptiebegeleiding in Breda haal jij de deadline!

Breda kent de pure Brabantse gezelligheid. Historisch en sfeervol, dat is de parel van ‘t zuiden. Jouw scriptie is de parel van je studie. ScriptieMaster heeft een team van 130 begeleiders over heel Nederland. Zij staan klaar om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt.

Onze begeleiding kan via de telefoon/Skype of de mail plaatsvinden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op locatie samen met jouw persoonlijke begeleider je scriptie de naar een hoger level te tillen. Dit kan bijvoorbeeld op locaties als Xplora Breda, Bibliotheek Breda of op de Avans Hogeschool Breda.

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Lees meer over onze scriptiebegeleiding

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Scriptiebegeleiding in Breda bij ScriptieMaster

Breda zit vol sfeer, kunst en cultuur. De échte Brabantse gezelligheid. Het is dan ook niet gek dat velen moeite hebben met het vinden van motivatie om aan hun scriptie te beginnen. Of je nu nog moet beginnen, bent vastgelopen of nog net de laatste verbeteringen moet doorvoeren, bij ScriptieMaster ben je bij het juiste adres.

Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

Wanneer je bij ons een adviesgesprek aanvraagt, kun je vaak de volgende dag al je begeleider ontmoeten. Tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek wordt er gekeken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Zo wordt er gekeken of we kunnen helpen bij het aanbrengen van de juiste structuur en samenhang, de formulering van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen en op statistisch gebied. Jouw begeleidingstraject voorziet door deze werkwijze in jouw wensen en behoeften. Benieuwd naar wat persoonlijke scriptiebegeleiding in Breda voor jou kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

Face-to-face-scriptiebegeleiding in Breda

Voor face-to-face-begeleiding in Breda kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Breda. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Breda gebruiken onder andere de volgende locaties:

Xplora
Breda

xplora breda
Xpora | Publiek Domijn

Bibliotheek
Breda

bibliotheek breda
By G.Lanting (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Avans Hogeschool
Breda

Avans Hogeschool Breda
By G.Lanting (Own work) [GFDL or CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Naast de bovenstaande locaties zijn er ook nog meerdere andere mogelijkheden. Zo is een combinatie van online en offline begeleiding ook mogelijk. Wanneer dit wordt aangegeven tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek zal de begeleider hierop worden uitgekozen. Daarnaast speelt het onderwerp van de scriptie ook een rol. Onze 130 scriptiebegeleiders zijn professionals die ervaring hebben met het begeleiden van scripties.

De voordelen van scriptiebegeleiding

Methode

  • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

  • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

  • Concrete feedback en inspiratie

Facts & Figures

  • Ruim 2000 studenten geholpen

  • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
  • Meer dan 130 begeleiders

Begeleiders

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  • Experts binnen alle vakgebieden

  • Verspreid over heel Nederland

Wat je ook studeert, wij zorgen voor een passend persoonlijk begeleidingstraject. Of jouw scriptie nu gaat over het familierecht in historisch perspectief of over de maatschappelijke kosten van alcoholgebruik, wij kunnen je helpen.

Meer dan 130 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Nederland

Bekijk hier ons team van scriptiebegeleiders
Remko
RemkoOrganisatiekunde
Specialisaties: Organisatiekunde, Bedrijfskunde en Psychologie
Kim
KimSociologie en Antropologie
Specialisaties: Opleidings- en Onderwijskunde, Sociologie en ICT
Arno
ArnoCommerciële economie en bedrijfskunde
Specialisaties: commerciële economie, verander management, strategisch management, MBA, bedrijfskunde
Teun
TeunFiscaal Recht en Fiscale Economie
Specialisaties: Fiscaal Recht, Bedrijfseconomie en Corporate Finance

Binnen Breda hebben we al verschillende studenten geholpen. Hierbij wordt altijd gekeken naar de richtlijnen vanuit jouw onderwijsinstelling. Of je nu studeert aan Avans Hogeschool Breda, de Fontys Hogeschool of het NHTV, wij kunnen je helpen.

Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.