Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Rond je scriptie op tijd af met onze scriptiebegeleiding in Amsterdam

Amsterdam is bij uitstek dé studentenstad waar jij je carrière succesvol kan starten. Voor iedere HBO- en WO-student die bijna op dat punt staat, maar eerst nog zijn of haar scriptie moet afronden zijn wij er. ScriptieMaster heeft een team van ruim 130 scriptiebegeleiders die jou in iedere fase van dit traject kunnen helpen.

Naast face-to-face-begeleiding bieden wij ook scriptiebegeleiding online via Skype, mail en telefoon begeleiding aan. Door deze werkwijze is er altijd een match tussen jou en een van onze ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders zodat jij je doelen kan behalen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Lees meer over onze scriptiebegeleiding

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster in Amsterdam

Het is al lastig genoeg om gemotiveerd te blijven voor het schrijven van een scriptie als je in de stad woont met het meest aantal café’s van Nederland, 20 miljoen toeristen per jaar en vooral een stad die nooit slaapt. Of je nu motivatieproblemen hebt, bent vastgelopen of nog moet beginnen met je scriptie, scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster helpt!

Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

Tijdens het gratis adviesgesprek kijkt de matchmaker samen met jou naar de best passende scriptiebegeleiding. Door deze werkwijze is het mogelijk om snel en accuraat de meest geschikte begeleider te vinden. Dit betekent dat studenten vaak binnen 1 dag al gekoppeld worden. Zo kan de scriptiebegeleiding snel van start gaan. Ben je benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden voor scriptiebegeleiding in Amsterdam? Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons via 020 – 760 13 92.

Face-to-face-scriptiebegeleiding in Amsterdam

Voor face-to-face-begeleiding in Amsterdam kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders in Amsterdam. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Amsterdam gebruiken onder andere de volgende locaties:

Openbare
bibliotheek

scriptiebegeleiding-amsterdam-afbeelding© Jorge Royan / http://www.royan.com.ar / CC BY-SA 3.0

Universiteitsbibliotheek
Amsterdam

scriptiebegeleiding-amsterdam-afbeeldingBy Jvhertum (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Hogeschool
van Amsterdam

scriptiebegeleiding-amsterdam-afbeeldingJ.M. Luijt [CC BY 2.5 nl], via Wikimedia Commons

Onze scriptiebegeleiding kan zowel via de mail, telefoon/Skype als op locatie plaatsvinden. Zo zijn de Openbare Bibliotheek, de Universiteitsbibliotheek en de Hogeschool van Amsterdam maar ook De Stadskantine en Hutspot prima plekken om de feedback van je begeleider te bespreken. Binnen Amsterdam hebben we een team van circa 30 begeleiders die klaar staan om om samen met jou je doelen te behalen. Daarbij wordt natuurlijk altijd gekeken naar de eisen die worden gesteld vanuit jouw onderwijsinstelling.

De mogelijkheid om online, via de telefoon of Skype de feedback van je begeleider te ontvangen zorgt ervoor dat ook een begeleider uit een andere streek jou kan ondersteunen. Zo kunnen we altijd helpen bij het maken van een realistische planning, het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook bij inhoudelijke vraagstukken zoals het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

De voordelen van Scriptiebegeleiding

Methode

  • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

  • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

  • Concrete feedback en inspiratie

Facts & Figures

  • Ruim 2000 studenten geholpen

  • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
  • Meer dan 130 begeleiders

Begeleiders

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  • Experts binnen alle vakgebieden

  • Verspreid over heel Nederland

Meer dan 30 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Amsterdam staan voor jou klaar!

Bekijk hier ons hele team van scriptiebegeleiders
Herman
HermanBedrijfskunde en Management
Specialisaties: Strategisch Management, International management en Research and Development, Information Technology en Electrical engineering
Mariette
MarietteMedia en Communicatie, Filosofie en Sociale Wetenschappen
Specialisaties: (online) Media en communicatie, (sociale en politieke) Filosofie, Genderstudies en sociale wetenschappen, Talentcoach, Gespreksleider en documentaireliefhebber.
Ravin
RavinMedia, Informatie & Communicatie
Specialisaties: Reclame, Marketing & Communicatie
Rian
RianGezondheidswetenschappen
Specialisaties: Algemene gezondheidswetenschappen, Fysiotherapie, Pedagogiek, Communicatiewetenschappen, Social work en Dans

Dus of je nu studeert aan de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, de Hogeschool Inholland, de Hogeschool TIO of het Eurocollege, samen komen we verder.

Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

Onze studenten beoordelen onze scriptiebegeleiding met een 8.2

Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 020 – 760 13 92.