Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptiebegeleiding in Amsterdam

   Rond je scriptie op tijd af met onze scriptiebegeleiding in Amsterdam.

   Amsterdam is bij uitstek dé studentenstad waar jij je carrière succesvol kan starten. Voor iedere HBO- en WO-student die bijna op dat punt staat, maar eerst nog zijn of haar scriptie moet afronden zijn wij er. ScriptieMaster heeft een team van ruim 180 scriptiebegeleiders die jou in iedere fase van dit traject kunnen helpen.

   Naast face-to-face-begeleiding bieden wij ook scriptiebegeleiding online via Skype, mail en telefoon begeleiding aan. Door deze werkwijze is er altijd een match tussen jou en een van onze ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders zodat jij je doelen kan behalen.

   Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster

   Een persoonlijke scriptiebegeleider passend bij jouw onderwerp en hulpvraag

   Tijdens het gratis adviesgesprek kijkt de matchmaker samen met jou naar de best passende scriptiebegeleiding. Door deze werkwijze is het mogelijk om snel en accuraat de meest geschikte begeleider te vinden. Dit betekent dat studenten vaak binnen 1 dag al gekoppeld worden. Zo kan de scriptiebegeleiding snel van start gaan. Ben je benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden voor scriptiebegeleiding in Amsterdam? Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons via 020 – 760 13 92.

   Face-to-face-scriptiebegeleiding in Amsterdam

   Voor face-to-face-begeleiding in Amsterdam kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders in Amsterdam. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Amsterdam gebruiken onder andere de volgende locaties:

   Openbare
   bibliotheek

   scriptiebegeleiding-amsterdam-afbeelding© Jorge Royan / http://www.royan.com.ar / CC BY-SA 3.0

   Universiteitsbibliotheek
   Amsterdam

   scriptiebegeleiding-amsterdam-afbeeldingBy Jvhertum (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

   Hogeschool
   van Amsterdam

   scriptiebegeleiding-amsterdam-afbeeldingJ.M. Luijt [CC BY 2.5 nl], via Wikimedia Commons

   Onze scriptiebegeleiding kan zowel via de mail, telefoon/Skype als op locatie plaatsvinden. Zo zijn de Openbare Bibliotheek, de Universiteitsbibliotheek en de Hogeschool van Amsterdam maar ook De Stadskantine en Hutspot prima plekken om de feedback van je begeleider te bespreken. Binnen Amsterdam hebben we een team van circa 30 begeleiders die klaar staan om om samen met jou je doelen te behalen. Daarbij wordt natuurlijk altijd gekeken naar de eisen die worden gesteld vanuit jouw onderwijsinstelling.

   De mogelijkheid om online, via de telefoon of Skype de feedback van je begeleider te ontvangen zorgt ervoor dat ook een begeleider uit een andere streek jou kan ondersteunen. Zo kunnen we altijd helpen bij het maken van een realistische planning, het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook bij inhoudelijke vraagstukken zoals het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen.

   Waarom scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster?

   Met meer dan 170 scriptiebegeleiders staat er altijd een specialist voor je klaar

   Methode

   • Gratis adviesgesprek

   • 1-op-1 scriptiebegeleiding

   • Op locatie of op afstand

   Voordelen & tarieven

   • Eerder (meer) salaris

   • Minder collegegeld

   • 98% slagingspercentage
   • Betalen in termijnen mogelijk

   Scriptiebegeleiders

   • Scriptiebegeleiding op maat

   • Breed team van begeleiders

   • Haal een hoger cijfer

   • Scriptiebegeleiding bij alle studies in Nederland

   Meer dan 30 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Amsterdam staan voor jou klaar!

   Herman
   HermanBedrijfskunde en Management
   Specialisaties: Strategisch Management, International management en Research and Development, Information Technology en Electrical engineering
   Mariette
   MarietteMedia en Communicatie, Filosofie en Sociale Wetenschappen
   Specialisaties: (online) Media en communicatie, (sociale en politieke) Filosofie, Genderstudies en sociale wetenschappen, Talentcoach, Gespreksleider en documentaireliefhebber.
   Ravin
   RavinMedia, Informatie & Communicatie
   Specialisaties: Reclame, Marketing & Communicatie
   Rian
   RianGezondheidswetenschappen
   Specialisaties: Algemene gezondheidswetenschappen, Fysiotherapie, Pedagogiek, Communicatiewetenschappen, Social work en Dans

   Dus of je nu studeert aan de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, de Hogeschool Inholland, de Hogeschool TIO of het Eurocollege, samen komen we verder.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

   Sinds 2005 zijn al meer dan 6.200 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

   Onze studenten beoordelen onze scriptiebegeleiding met een 8.2

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 020 – 760 13 92.