Eveline
EvelineBedrijfsjuridisch en Internationaal Recht
Specialisaties: Nederlands recht, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Contractenrecht & aansprakelijkheid, Reintegratie- en veranderingsprocessen

Scriptiebegeleider Eveline

Eveline is jurist, coach en schrijfster. Daarnaast is zij partner en moeder van twee jongens. In 2008 heeft zij haar bedrijf InnerTreasure opgericht en in datzelfde jaar kwam haar eerste boek Heimwee in je hart uit. Sindsdien schrijf zij columns en artikelen, en eind 2012 heeft zij weer drie nieuwe boeken uitgebracht. Ze schrijft over bewust leven, waarbij je door zelfinzicht en zelfbewustzijn een leven vol geluk, gezondheid en succes kunt bereiken. Met haar ‘Magische Ontdekkingsreizen naar Innerlijke Schatten’ neemt ze een ieder mee op mooie reizen voor meer zelfinzicht, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Haar missie is mensen helpen hun talenten te ontdekken en hun dromen en doelen te realiseren. Het werk als scriptiebegeleider sluit naadloos bij haar ervaring en passie aan. En door haar scherp analytische, open visie en goede sociale en communicatieve vaardigheden kan zij als geen ander de student op elk moment van het traject begeleiden en motiveren om naast een goed eindresultaat ook de eigen doelen te behalen”.

Stel direct jouw vraag
Gelieve dit veld leeg te laten.