Carolien
CarolienSociale wetenschappen
Specialisaties: Sociale wetenschappen, Mensenrechten,Migration, Ethnic multiculturalism, Statistiek, SPSS, kwalitatief onderzoek

Scriptiebegeleider Carolien

Mijn achtergrond ligt in de sociale wetenschappen. Na ASW (Algemene Sociale Wetenschappen) heb ik de onderzoeksmaster MERM (Migration, Ethnic Relations and Multiculturalism) afgerond. Hierdoor heb ik zowel theoretische kennis als kennis van onderzoeksmethoden. Ik heb ruime ervaring met statistiek en SPSS, maar ook met het doen van kwalitatief onderzoek.

 

Nu ik mijn scripties heb geschreven, help ik graag anderen hiermee. Tijdens het schrijven van een scriptie kom je door verschillende fases heen die elk hun eigen uitdagingen hebben. Graag help ik je hiermee verder. Ik kan je helpen met inhoudelijke vragen, het maken van je planning, en met de structuur van je scriptie. Ook kan je bij mij terecht met vragen over statistiek en methodologie.

Tijdens mijn master hebben mijn medestudenten en ik elkaar altijd veel feedback gegeven op elkaar papers. Ik heb hierdoor ervaring met het geven van feedback en weet ik hoe het is om feedback te ontvangen.

Stel direct jouw vraag
Gelieve dit veld leeg te laten.