Carla
CarlaCommunicatie en Antropologie
Specialisaties: Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen, Studieadviseur faculteit pedagogiek, Etnografisch onderzoek

Scriptiebegeleider Carla

Wil jij het schrijven van je scriptie met succes en plezier volbrengen?
Ik help je het grote project ‘scriptie’ in behapbare stukken op te delen. Ik lees met je mee en stuur bij waar dat nodig is. Als je vastloopt help ik je weer in beweging komen.
Zelf studeerde ik cum laude af in de Culturele Antropologie. Sindsdien werk ik als coach en communicatietrainer. Ik heb dan ook veel ervaring in het begeleiden en stimuleren van mensen. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik kan goed luisteren en verhelderende vragen stellen. Ik ben daarnaast analytisch en goed in het redigeren van tekst.
In mijn dagelijks leven heb ik een eigen coachpraktijk. Via Skype coach ik ondernemers van over de hele wereld. Ik help ze bij het bedenken en uitvoeren van hun bedrijfsplannen.
Begeleiding in het Engels, of op afstand, behoort dus ook tot de mogelijkheden.
In my coaching business I work with clients from all over the world. If you’re looking for an English speaking supervisor you might like to consider my services. I hold a Cambridge Advanced English certificate, level 2.

Ik zet mij in om jou te laten slagen!

Stel direct jouw vraag
Gelieve dit veld leeg te laten.