Andy
AndyTechnische Bedrijfskunde en ICT
Specialisaties: Project management, Scrum master, Agile coach, IT service management, Service level management, Change management, Proces management, Management consultantcy, sales & business development

Scriptiebegeleider Andy

De kennis en ervaring van Andy ligt op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT. Sinds hij in 1996 Technische Bedrijfskunde heeft afgerond aan de TH Rijswijk, is hij werkzaam in de wereld van ICT & Telecom. Andy gelooft in “life long learning” en zorgt ervoor dat hij zich blijft ontwikkelen. Zo heeft hij diverse trainingen en certificeringtrajecten afgerond, denk hierbij aan Prince2, Scrum, diverse ITIL trainingen, HR trainingen maar ook heeft Andy verschillende commerciële trainingen gevolgd en een Engelstalige MBA afgerond.

De ervaring, zo zegt hij zelf, leert dat het niet de diploma’s, jarenlange ervaring of grijze haren zijn die voor succes zorgen, maar attitude, gedrag en kunnen samenwerken met anderen. Hij heeft zich vanuit die optiek verder gespecialiseerd in DiSC (wat gaat over voorkeursgedrag), de 5 frustraties binnen teams en Mediation.

Stel direct jouw vraag
Gelieve dit veld leeg te laten.