Agnes
AgnesPsychology & Communicatie
Specialisaties: Psychologie, Communicatie, Customer service, Personeel en arbeid, Veiligheid, Notarieel recht

Scriptiebegeleider Agnes

Agnes Kleijn is psycholoog en zelfstandig trainer, gespecialiseerd in schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Met behulp van haar maatgerichte en praktische begeleiding ga je sterker aan de slag met je scriptie.

“Daarbij maak ik graag gebruik van criteria die we vooraf zelf, samen bepalen. We brengen in kaart wat de situatie is, waarom het van belang is om het op te lossen, hoe we het concreet en meetbaar maken en hoe je dat kunt bereiken”.

Vanuit haar achtergrond als voormalig kwaliteitsmanager kan Agnes je begeleiden om bewezen concepten en beproefde methoden op een no-nonsense manier naar bruikbaarheid voor medewerkers en management te vertalen. Geen abstracte of onpersoonlijke, procesmatige benadering, maar loyaal, ongecompliceerd en met een persoonlijke touch.

“In het verleden heb ik onderzoek gedaan naar de succesfactoren in het trainen, opleiden en begeleiden. Daarom weet ik als geen ander dat het van belang is om de actuele behoeften vanuit de markt als uitgangspunt te nemen. Vanuit dit onderzoek en vanuit mijn eigen, uitgebreide werkervaring weet ik dat motivatie, eigen initiatief en communicatieve vaardigheden belangrijke competenties zijn. Met studenten werk ik graag aan deze vaardigheden”.

Je kunt beter plannen en beter omgaan met studiestress. Haal dus in minder tijd meer effect uit je afstuderen en scriptie!

Stel direct jouw vraag
Gelieve dit veld leeg te laten.