Karin
KarinBedrijfskunde en Economie
Specialisaties: Commerciële economie, Management, HRM, Marketing, Small Businesss & Retail Management, Europese studies, Geschiedenis en Rechten

Scriptiebegeleider Karin

Karin is door de wol geverfd in het begeleiden, coachen, schrijven en redigeren. Zelf studeerde ze Geschiedenis aan de RUL en is bevoegd docent geschiedenis. Al tijdens haar studie schreef ze, naast een veelheid aan werkstukken en scripties, als freelance journalist fulltime van onder meer Leidsch Dagblad, Leids Nieuwsblad en Universiteitsblad Mare. Ook zakelijk heeft Karin altijd veel geschreven.
Karin heeft na haar opleiding vooral veel managementervaring opgedaan binnen de ICT, bij GVB in Amsterdam en ING, en de farmacie. Altijd nam ze tijdens haar managementrollen veel schrijfwerk op zich, zo coördineerde ze bv. bij Citee de personeelsuiting van de divisie Service Management.

Karin werkt momenteel als zelfstandig Interim Manager en als Auteur en Redacteur in opdracht, en vindt het daarnaast leuk om mensen te coachen en te begeleiden het beste uit zichzelf te halen en tot het schrijven van een scriptie die voldoet aan de normen van de onderwijsinstelling en bovenal aan je eigen normen. Werken aan een scriptie kan ook leuk en boeiend zijn en Karin kan je helpen aan de slag te gaan met het schrijven van een degelijk stuk werk. Karin is sterk in het werken aan een degelijke scriptie met vraagstelling, opbouw en geschreven in helder bewoording en in taalkundig goed Nederlands.

Naast zakelijk schrijven vindt Karin het ook leuk verhalen te schrijven. Ze volgde daartoe verschillende cursussen bij ScriptPlus. Karin heeft enkele publicaties op haar naam staan en een veelheid aan artikelen geschreven.

Stel direct jouw vraag