Suzanne
SuzanneSociale en organisatiewetenschappen
Specialisaties: Psychologie, met nadruk op Sociale en Arbeids- en Organisatiepsychologie, Veranderkunde en Organisatiekunde.

Scriptiebegeleider Suzanne

In 2013 ben ik afgestudeerd in sociale psychologie en sindsdien ben ik werkzaam in een diverse velden. Sinds 3 jaar werk ik als docent psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en naast mijn onderwijsfunctie ben ik aan de slag als zelfstandig trainer, coach en adviseur voor verschillende organisaties in het bedrijfsleven en bij de overheid.

In mijn werk hecht veel waarde aan intrinsieke motivatie. Ik ga ervan uit dat alles makkelijker en beter gaat als mensen doen wat ze leuk vinden – in werk en in studie. Nou pleit ik niet voor het oeverloos vermijden van vervelende verplichtingen, maar wel voor het zoeken naar een link tussen persoonlijke interesses en de dingen die je doet.

Ondanks dat ik schrijven heel leuk vind, begrijp ik de ingewikkeldheden die optreden bij het schrijven van een scriptie. Het feit dat er zo veel artikelen zijn die net wel of net niet aansluiten bij je onderwerp, de lastige planning, de vrijheid om alle kanten om te gaan etc. Door samen in gesprek te gaan over wat je leuk vindt, lastig vindt en wil bereiken en door samen aan de slag te gaan, help ik je de scriptie overzichtelijk te maken. Zodat je een product kan inleveren waar je trots op bent.

Stel direct jouw vraag