Ruben
Ruben Bedrijfseconomie
Specialisaties: Bedrijfseconomie (richting strategie, organisatie en marketing, en informatiemanagement)

Scriptiebegeleider Ruben

Ruben heeft een brede algemene ontwikkeling. Hij heeft diepgaande kennis over menselijk gedrag en wat de wetenschap vermag, zaken die hem sterk boeien.

Hij begeleidt studenten bij onderwerpen op het gebied van (bedrijfs-) economie en gedragswetenschappen. Rubens doel is duidelijk: de student is de klant, de klant wil afstuderen, en Ruben wil namens Snelafstuderen de student helpen dit te bereiken.

Ruben heeft Bedrijfseconomie (richtingen strategie, organisatie en marketing, en informatiemanagement) aan de UvA en Organisation Studies aan de University of Warwick gestudeerd. Zijn professionele interesse ligt bij de rol van de mens en zijn gedrag in de economie, van koopgedrag tot management development tot macrotrends. Hij is van de allereerste lichting tweetalig onderwijs en schrijft met evenveel gemak in het Engels als in het Nederlands.

Ruben heeft in een kleine multinational (5000-9000 medewerkers) gewerkt. Hij vervulde daar diverse functies in on- en offline marketing en accountmanagement. Tegenwoordig is hij naast scriptiebegeleider ook schrijver, verkoper en webmaster van een familiebedrijf (een winkel in luxeproducten). Als schrijver heeft de taal zijn permanente aandacht. Hij schrijft Nederlandse en Engelse teksten, voornamelijk non-fictie, van column tot achtergrondartikel en van internationale offerte tot presentatie. Hij vertaalt, interviewt en schrijft webcontent voor bedrijven.

Stel direct jouw vraag