Lisa
LisaSociale wetenschappen
Specialisaties: Psychologie, MWD, SPH, pedagogiek, verpleegkunde, lerarenopleidingen en communicatiewetenschappen, SPSS.

Scriptiebegeleider Lisa

Ik kan vanuit mijn rol als scriptiebegeleider het overzicht bieden die de student soms mist bij het schrijven van een scriptie. Daarbij is het maken van een goede planning essentieel om het schrijfproces succesvol te kunnen afronden.

Ik heb ruime ervaring met scriptiebegeleiding van HBO en WO studenten. Met name op het gebied van sociale wetenschappen (psychologie, MWD, SPH, pedagogiek), maar ook andere richtingen zijn mij bekend (o.a. verpleegkunde, lerarenopleidingen en communicatiewetenschappen). Ook heb ik ervaring met SPSS.

Niet alleen heb ik oog voor de inhoud van je scriptie, maar kan ik je ook op persoonlijk vlak de juiste duwtjes geven om zowel je motivatie te vergroten als het plezier in je scriptie terug te vinden. Op het moment dat studenten weten wát ze moeten doen en hóe ze dat moeten doen, gaat het vaak al een heel stuk makkelijker!

Naast mijn werk als scriptiebegeleider ben ik ook werkzaam als studentenbegeleider, en help ik studenten die problemen ervaren die ervoor zorgen dat ze tegen moeilijkheden in hun studie aanlopen (o.a. motivatieproblemen, faalangst, problemen met zelfvertrouwen).

Zelf heb ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heb in 2009 de master Klinische Neuropsychologie behaald. Daarna ben ik gepromoveerd aan het VU Medisch Centrum waarbij ik onderzoek heb gedaan naar hoe je mensen met dementie en hun mantelzorgers persoonsgerichte psychosociale ondersteuning  kan bieden en hoe je dit kunt implementeren in de praktijk.

Ik geef vooral scriptiebegeleiding vanuit Amsterdam, zowel op locatie als online/telefonisch.

Stel direct jouw vraag