Ira
IraOrganisatie psycholoog
Specialisaties: Psychologie Arbeid en Organisatie, Personeel en Arbeid, HEAO commerciële economie.

Scriptiebegeleider Ira

Mijn naam is Ira Janssens-Verheugen en ik ben zelfstandig arbeid en organisatie psycholoog. Ik ben van nature erg geïnteresseerd in mensen en het benutten van mogelijkheden. Ik voel me als een parelduiker die op zoek gaat naar verborgen schatten. De scriptie kun je zien als de parel van je studie en daar help ik graag bij.

Mijn werkervaring bestaat uit bijna 20 jaar P&O-ervaring in managersfuncties en jarenlange leidinggevende ervaring. Mijn opleidingen zijn Master Psychologie Arbeid en Organisatie, HBO Personeel en Arbeid, HEAO commerciële economie. Op dit moment ben ik bezig met Master Managementwetenschappen. Dus ik weet wat het is om een scriptie te schrijven! Soms liep dat lekker en soms ging het heel stroef.

Tijdens het schrijven van een scriptie kunnen er allerlei problemen ontstaan. Misschien weet je niet waar je moet beginnen en krijg je geen letter op papier. Of je bent te gedetailleerd bezig en je ziet door de bomen het bos niet meer. Of je bent uit het veld geslagen door de feedback die je van de opleiding hebt gekregen en hebt het gevoel dat het niet gaat lukken? Kortom, je weet niet hoe je verder moet met je scriptie.

Graag help ik je verder door je structuur, richting en houvast te geven via constructieve feedback te geven, kritische vragen te stellen, en je een luisterend oor te bieden. Mensen typeren mij als betrokken, analytisch, inspirerend, en oplossingsgericht. Ik denk in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ik help je weer te vertrouwen op jezelf en je eigen kunnen zodat je gemotiveerd blijft om een goede scriptie af te leveren.

Stel direct jouw vraag