Esther
EstherGezondheidswetenschappen
Specialisaties: Gezondheidsvoorlichting, Arbeid- & organisatiepsychologie, Sociale psychologie, Zelfmanagement bij chronische ziekten, Ouderenzorg, Beleidsthema’s in relatie tot gezondheid, welzijn en veiligheid

Scriptiebegeleider Esther

Mijn naam is Esther en ik woon samen met mijn gezin in het Brabantse Oss. Na mijn studie Gezondheidswetenschappen (Gezondheidsvoorlichting, Arbeid & Organisatie) en mijn promotieonderzoek gericht op zelfmanagement bij chronisch hartfalen, heb ik geïnvesteerd in een brede praktijkgerichte basis. Zo deed ik beleidservaring op binnen een gemeente (huiselijk geweld, GGz) en in de ouderenzorg. Ook richtte ik me als projectmanager/onderzoeker in een academisch ziekenhuis op de thema’s geriatrie en kinderoncologie.

De passie voor scriptiebegeleiding ontdekte ik in de periode dat ik als tijdelijk HBO-docent studenten van de sociale academie begeleidde in hun afstudeertraject. Je kunt ècht het verschil maken door verbinding te leggen met de student en maatwerk te leveren. Dankzij mijn brede basis van onderzoek en praktijk zorg ik voor structuur en verdieping; iets waar veel studenten moeite mee hebben bij het doen van onderzoek en het schrijven van hun scriptie. Ik begeleid vooral HBO-studenten met een sociale/maatschappelijke/gezondheidsgerelateerde studie.

Door (sinds 2017) bij ScriptieMaster te werken kan ik verder ruimte geven aan andere ambities, zoals het maken van collagekunst, mijn vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk en natuurlijk aan mijn gezin.

Stel direct jouw vraag