Debora
DeboraPsychology & Communicatie
Specialisaties: Arbeids- en Organisatiepsychologie, Toegepaste Psychologie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap, Innovatie, Communicatie en Onderzoeksvaardigheden, Toerisme of vrijetijdskunde.

Scriptiebegeleider Debora

Debora is arbeid- en organisatiepsycholoog afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Haar interesses zijn dan ook onderwerpen gerelateerd aan arbeid en organisatie. Op dit moment heeft ze met name artikelen geschreven over ondernemerschap, goed werknemer-, werkgeverschap, bevlogenheid, betrokkenheid, burn-out en het psychologisch contract. Ze heeft ervaring als onderzoeker, auteur en scriptiebegeleider.

Sinds ze in 2014 haar studie arbeids- en organisatiepsychologie heeft afgerond aan de Erasmus Universiteit heeft ze ervaring opgedaan als scriptiebegeleider bij diverse organisaties en hogescholen. Als scriptieadviseur is ze tegenwoordig ook werkzaam voor de opleiding toegepaste psychologie en als scriptiebegeleider bij ScriptieMaster voor diverse opleidingen. Ze begeleidt studenten zowel inhoudelijk, qua structuur en op persoonlijk vlak tijdens het schrijven van de scriptie. Hierbij denkt ze inhoudelijk mee met de student en in overleg geeft ze advies op het gevraagde. Verder ondersteunt ze de student bij het stellen van doelen en het bewaken van deadlines.

Stel direct jouw vraag