Karst
KarstSociaal psycholoog
Specialisaties: Psychologie, Filosofie, Sociologie

Scriptiebegeleider Karst

Ik ben een ‘sociaal psycholoog’ volgens mijn masterdiploma. Eén met een brede interesse, zou ik daar aan willen toevoegen; tijdens mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen neusde ik ook graag even rond bij de faculteit filosofie, bijvoorbeeld, of bij sociologie, of bij journalistiek. Dat laatste heb ik daarna nog eens gedaan in de vorm van een opleiding Wetenschapsjournalistiek in Amsterdam, waarna ik als freelancer stukken ging schrijven over (met name) psychologie en gezondheid. Daarnaast werk ik in samenwerking met een literair agentschap momenteel volop aan mijn debuutroman.

Ik vind het dus leuk om te schrijven, dat mag duidelijk zijn. Ik houd er daarnaast ook van om dingen te analyseren, tot de kern te komen, en mensen te helpen. Dat laatste doe ik ook als mindfulness-leraar trouwens, maar ik vind het ook erg leuk om studenten verder te helpen met hun tekstwerk. Ik weet als geen ander hoe zwaar en chaotisch het kan zijn, zo’n scriptie. Maar, ik weet ook heel goed hoe leerzaam en bevredigend het schrijven kán worden als je de juiste hulp krijgt. Dat is mijn missie dan ook!

Ik kan een luisterend oor bieden als je vast zit, ga samen met jou op zoek gaan naar de knelpunten en help je waar nodig met de structuur en inhoud van je tekst. Zo zorgen we er uiteindelijk voor dat jij weer met een helder hoofd en frisse moed achter je laptop kan kruipen. En dan is er opeens het moment dat je ziet dat je de goede kant op gaat, op eigen kracht!

Stel direct jouw vraag