Scriptiebegeleiders afbeelding
Wij vinden de passende begeleider
voor iedere scriptie
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Jouw scriptiebegeleider

Er is geen scriptiebegeleiding zonder de scriptiebegeleider. Hier lees je aan de hand van welke factoren wij op zoek gaan naar de begeleider die het beste bij jou, je vakgebied, je scriptie, en hetgeen waarbij je hulp nodig hebt, past. Daarnaast kan je meer lezen over de manier waarop dit gebeurt en weet jij wat je kan verwachten van een adviesgesprek. Geïnteresseerd? Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan!

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Bekijk hier een selectie van onze begeleiders

Wie wordt mijn begeleider?


Wie uiteindelijk jouw persoonlijke scriptiebegeleider wordt, is afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is natuurlijk het onderwerp of vakgebied van jouw scriptie, zodat je wordt geholpen door iemand die weet waar je het over hebt. Een andere factor is hetgeen waar je moeite mee hebt, of waar je vastloopt tijdens het schrijven van jouw scriptie. Heb je
moeite met SPSS, STATA en statistiek? Dan krijg jij een expert op het gebied van statistiek aangesteld! Met ruim 130 begeleiders verspreid door heel Nederland durven wij met zekerheid te zeggen dat je altijd geholpen wordt door iemand met kennis van jouw onderwerp of probleem.

Wat houdt het adviesgesprek in en welke vragen kan ik verwachten?


In het adviesgesprek wordt er gekeken naar de manier waarop wij jou het best kunnen helpen. Dit doen we aan de hand van verscheidene vragen. Naast dat er wordt gekeken naar je studie en scriptie onderwerp, nemen onze scriptie experts ook de vorm en het niveau van je studie mee in hun zoektocht naar passende begeleiding, zoals bijvoorbeeld HBO, WO of deeltijd. Ook vragen we naar deadlines en hetgeen waar je moeite mee hebt tijdens het schrijven van je scriptie. Zo kan er rekening worden gehouden met de verschillende verwachtingen vanuit de onderwijsinstelling, maar ook met de hoeveelheid tijd die je hebt om aan je scriptie te werken. Onze begeleiders kunnen je bij elk probleem helpen, zoals het bedenken van een onderwerp, het structureren van je resultaten of je ondersteunen en motiveren gedurende het gehele scriptieproces. Verder zal onze scriptie expert vragen naar de aard van je onderzoek. Is dit kwalitatief, kwantitatief, of van allebei een beetje? Heb je liever face-to-face begeleiding bij jou in de buurt, of volstaat begeleiding via e-mail, skype en/of telefoon voor jou? Tot slot kijkt de scriptie expert samen met jou naar het aantal uren begeleiding wat nodig is om je hulpvraag tot een goed einde te brengen. Zo ben je ervan verzekerd dat je naast een passende begeleider ook een gepaste hoeveelheid begeleiding krijgt. Aan het einde van het gesprek is er genoeg ruimte om vragen te stellen over zaken die nog onduidelijk zijn, houd je dus vooral niet in. Zodra het gesprek is afgelopen, gaat de scriptie expert op zoek naar een beschikbare begeleider die samen met jou doelen opstelt om met een tevreden gevoel je studie af te ronden.

Het proces van scriptiebegeleiding

Wat gebeurt er na een adviesgesprek?


Na het adviesgesprek gaat onze scriptie expert voor je aan de slag en kijkt naar welke begeleider jou het best kan helpen. Een selectie van onze begeleiders vind je
hier. ScriptieMaster houdt het begeleidersbestand up-to-date met professionals die verstand hebben van nieuwe studies. Zo zoeken we begeleiders voor nieuwe studies of zorgen we dat onze begeleiders met de meest up to date statistiek programma’s kunnen werken. Hierdoor blijft het aanbod gevarieerd en allesomvattend. Zo kunnen we elke student in elke situatie hulp bieden. Binnen twee werkdagen wordt je aan jouw scriptiebegeleider voorgesteld, maar vaak is dit al binnen 24 uur, succes!

Onze Scriptie Experts

Tijdens het adviesgesprek kom je in contact met een van onze scriptie experts. Zij kijken samen met jou naar hetgeen waar je hulp bij nodig hebt en gaan aan de hand van het gesprek op zoek naar een passende begeleider. Verder adviseren ze je over de hoeveelheid begeleiding die voor jou van toepassing is en beantwoorden ze al je vragen. Lees hier meer over Hans en Ruben!

Ruben | Scriptie Expert
Ruben | Scriptie Expert

Mijn naam is Ruben en ik ben scriptie expert bij ScriptieMaster. Zelf heb ik met succes de studie Sociologie afgerond aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast heb ik ook filosofie en e-Marketing gestudeerd. Persoonlijk begeleid ik graag scripties over sociale vraagstukken, grootstedelijk gebied, economische sociologie en grote filosofen. Inmiddels heb ik al meer dan 20 scripties begeleid in verscheidene richtingen; van marketing, media en entertainment management, maatschappelijk werk en dienstverlening, stedenbouwkunde en sociaal pedagogische hulpverlening tot Asian studies.

Als scriptie expert voer ik vele tientallen, serieuze maar ook vermakelijke adviesgesprekken over de meest uiteenlopende thema’s. Van verzoeken voor een kortlopende last minute-review, tot aanvragen die maanden voordat het scriptietraject van start gaan, gedaan worden. Ik kan goed aan je uitleggen wat onze begeleiders voor jou kunnen betekenen, en dit doe ik dan ook graag. Of je nu scriptiehulp nodig hebt in Zuid-Limburg, of begeleid wilt worden tijdens je exchange in NY! Samen met jou gaan we op zoek naar de begeleiding die je nodig hebt.


Hans | Scriptie Expert
Hans | Scriptie Expert

Mijn naam is Hans en ik ben als Scriptie expert actief. Ik haal er veel voldoening uit om studenten met een hulpvraag te koppelen aan een bekwame begeleider. Daarbij sta ik uiteraard stil bij de hulpvraag van de student. In welke fase van het scriptietraject bevindt de student zich? Heeft de student vooral inhoudelijk of op het gebied van structuur hulp nodig? Met deze informatie probeer ik iedereen een perfecte match te regelen. Naast het werk als scriptie expert ben ik voor ScriptieMaster ook actief als begeleider. Ik heb een master Maatschappijgeschiedenis aan de Erasmus Universiteit afgerond en deed tijdens mijn studie ook veel met media. Zo ben ik ook werkzaam als journalist/verslaggever voor RTV Rijnmond. Ik ben gespecialiseerd in scripties op het gebied van migratiegeschiedenis, identiteitsgeschiedenis, sportgeschiedenis, urban history, media en filosofie.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 - 714 23 43.Gelieve dit veld leeg te laten.