Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Vastgelopen, wat nu?

   Heb je ondanks dit alles toch het gevoel dat je helemaal vastgelopen bent en je er zelf niet meer uitkomt? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om toch nog tot een goede oplossing te komen.

   Scriptie vastgelopen afbeelding - Vrouw met hoofd in handen

   Vrienden & familie

   Een eerste goede stap is vaak om met familie of vrienden over je probleem te praten. Wanneer je bij hen aangeeft dat je echt bent vastgelopen met je scriptie en geen uitweg meer ziet, zullen zij je vaak kunnen helpen. Bijvoorbeeld door je motivatie weer terug te vinden, inhoudelijke tips te geven over de manier waarop je jouw scriptie aanpakt of gewoon door een luisterend oor te zijn waarbij je jouw verhaal kwijt kan. Het is belangrijk om je te realiseren dat het absoluut geen zwakte is om over je problemen te praten. Het vergt juist veel moed om deze stap te zetten. Ook horen wij vaak van studenten dat alleen het praten over problemen al voldoende is om die problemen ineens een stuk minder groot te maken.

   Studentenpsycholoog

   Als je merkt dat je in je eigen sociale netwerk te weinig aanspraak hebt of niet op de goede manier wordt geholpen, kan het een goed idee zijn om eens een afspraak te maken met de studentenpsycholoog (eventueel via de studieadviseur). Deze mensen zijn speciaal getraind om jou te helpen met je probleem en zij kunnen ook achterhalen waar je probleem precies vandaan komt. Vaak zie je dat een afspraak met deze persoon je al heel snel weer op de rails kan zetten op een manier die je zelf misschien nooit had verwacht. Ook is het absoluut niet zo dat een studentenpsycholoog een “zweverig type” is. Vaak zijn het juist heel praktisch ingestelde mensen die concreet met je kunnen meedenken over een oplossing.

   Scriptiebegeleiding

   Een alternatieve manier om je scriptie weer vlot te trekken, is het inschakelen van een particuliere scriptiebegeleider. Wanneer iemand anders naar je scriptie kijkt, kom je altijd tot nieuwe inzichten. Ook is de feedback vanuit een particuliere scriptiebegeleider vaak veel concreter dan de wat meer abstracte feedback die je vanuit de universiteit of de hogeschool krijgt. Hoewel er altijd kosten zijn verbonden aan scriptiebegeleiding, kan je deze kosten juist zien als een investering. Doordat je nu een klein bedrag betaalt, heb je jouw scriptie misschien wel drie maanden eerder af. Reken maar eens uit hoeveel extra salaris het je kan opleveren als je eerder begint met werken! Als je niet zeker weet of scriptiebegeleiding iets voor jou is, kan je altijd een keer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Kijk voor de mogelijkheden op dit gebied eens op www.ScriptieMaster.nl.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00