Laat jouw scriptie nakijken bij ScriptieMaster!

Laat jouw scriptie nakijken bij ScriptieMaster! Één van onze 130+ scriptie experts kan jouw scriptie nakijken op inhoud, structuur en academisch taalgebruik. Onze begeleiders geven je concrete feedback door middel van het plaatsen van opmerkingen in jouw document. In het onderstaande formulier vind je onze scriptie nakijkservice. Wanneer je jouw gegevens ingevuld hebt, zullen wij binnen 2 dagen contact met je opnemen om jouw situatie in kaart te brengen en een passende begeleider voor jou te vinden.

Naast het nakijken van jouw scriptie bieden wij ook mogelijkheden voor scriptiebegeleiding. Onze begeleiders kunnen je inhoudelijk begeleiden en adviseren om ervoor te zorgen dat jij sneller kunt afstuderen! Lees hier meer over scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster of vraag direct een adviesgesprek  aan met onze hoofdbegeleidster en laat ons jouw situatie in kaart brengen.

BEKIJK HIER DE NAKIJKSERVICE

Scriptie laten redigeren?

Ben je op zoek naar een partij die jouw scriptie niet alleen voorziet van feedback, maar ook daadwerkelijk redigeert? Waar de begeleiders van ScriptieMaster gespecialiseerd zijn in het nakijken als tweede lezer en jou concrete feedback geven op inhoud, structuur en academisch taalgebruik, is onze partner SCRiBBR gespecialiseerd in het redigeren van scripties. SCRiBBR let hier met name op jouw spelling, grammatica, zinsopbouw, rode draad en taalgebruik. Bekijk via onderstaande knop de nakijkservice van onze partner SCRiBBR.

Bekijk de website van SCRiBBR

Scriptie nakijken

Totaalprijs