Scriptie kopen,
waarom niet?

De makkelijkste weg is niet altijd de juiste,
lees hier hoe scriptiebegeleiding jou kan helpen!

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Scriptie kopen?

Veel studenten zien erg op tegen het schrijven van hun scriptie. Om dit hele proces te omzeilen zijn er aanbieders op internet waar jij een scriptie kan kopen. Handig, zou je misschien in eerste instantie denken. Makkelijk is dit misschien wel, maar er zitten veel risico’s verbonden aan het kopen van een scriptie, en veel voordelen aan het persoonlijk ondervinden van het scriptie schrijftraject. Kortom, de makkelijke weg is vaak niet de beste!

Lees meer over onze scriptiebegeleiding
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Waarom niet een scriptie kopen?

Een reden om een scriptie te kopen is bijvoorbeeld het ontwijken van een langstudeerboete, of het feit dat een extra collegejaar nóg duurder is dan het kopen van een scriptie. Echter is het risico wat je neemt ontzettend groot. In het geval dat je wordt betrapt op het kopen van een scriptie, ben je niet alleen het geld voor die scriptie kwijt, maar is de kans groot dat jij je opleiding niet eens mag afronden. Het laten schrijven van je scriptie door iemand anders is immers fraude. Het kopen van een scriptie is dus nog geen garantie op het behalen van je diploma. Verder is het ontzettend zonde op het moment dat een potentiële werkgever achter dit verleden komt. Dan is jouw sprint naar de arbeidsmarkt geëindigd in stilstand. Super zonde! Wil je met meer zekerheid jouw scriptie inleveren met de ondersteuning die je nodig hebt, dan is scriptiebegeleiding iets voor jou! Zo omzeil je alsnog die langstudeerboete of dat extra jaar collegegeld.

scriptie-kopen-afbeelding

Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

Alternatief voor het kopen van een scriptie

Het schrijven van een scriptie is nooit gemakkelijk en het gaat ook zeker niet iedereen even goed af. Het lijkt een eindeloos proces waar je niks wijzer van wordt, maar het tegendeel is waar. Als je zelf je scriptie schrijft, leer jij zelf die lastige hordes te nemen, waar anderen er liever omheen lopen. Vind je het lastig om dit in je eentje te doen? Dan is scriptiebegeleiding van ScriptieMaster misschien iets voor jou! Samen met een begeleider die verstand heeft van jouw scriptie onderwerp tackle je de onderdelen die je lastig vindt, zoals het bedenken van een onderwerp, het presenteren van je resultaten of gestructureerd schrijven. Door samen met je begeleider deze obstakels bewust aan te pakken, leer jij het meest tijdens het schrijven van je scriptie. Onze begeleiders helpen je bij het vinden van een werkwijze die bij jou past en bieden een stok achter de deur, waardoor je met meer structuur en zelfvertrouwen je scriptie inlevert.

Zo bespaar jij alsnog het geld van die langstudeerboete of de kosten voor een extra collegejaar, maar mét de opgedane kennis en ervaring van het schrijven van een scriptie!

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.