Het nawoord van je scriptie
Het is eindelijk zo ver. Je hebt jouw onderzoek uitgevoerd en je conclusie geschreven. Het enige wat je nu nog moet doen is de puntjes op de i zetten. Zo moet je zorgen dat je scriptie netjes is opgemaakt. Maar daarnaast is het nog veel belangrijker dat je alle verplichte onderdelen in je scriptie verwerkt. Een van de onderdelen die je niet moet vergeten is het nawoord. In de blog van deze week leg ik je uit wat er in het nawoord moet staan. Zo kan je je scriptie met een gerust hart inleveren.
Hulp nodig bij je scriptie?
Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
10.000+ studenten geslaagd
98% slaagt op tijd
Hbo & wo, online & offline
Scriptiebegeleiding sinds 2005
Inhoudsopgave
De essentie
Inhoud nawoord
Tone of Voice
Checklist
We maken het schrijven van het nawoord een stuk gemakkelijker door een handige checklist te geven. Wees wel voorzichtig. In je afstudeerhandleiding kunnen misschien aanvullende eisen gesteld worden. Raadpleeg deze dus altijd.
- Maximaal één A-4’tje.
- Informele maar professionele schrijfstijl.
- Ontwikkeling als onderzoeker omschreven.
- Dankwoord (optioneel).
- Eindigen met naam en datum.
Heb jij moeite met het schrijven van je scriptie? Of met een onderdeel zoals redigeren of data-analyse? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.
Heeft dit jou geholpen? Deel het met anderen:
Bekijk meer artikelen
Heb je vragen over dit artikel?
Laat een comment achter
Heb je vragen over dit artikel? Laat een comment achter en een van onze
begeleiders zal hem zo spoedig mogelijk beantwoorden
Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:
Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!