Scriptiebegeleiding afbeelding
Professionele scriptiebegeleiding bij
jouw specifieke onderwerp

Wij werken volgens een beproefde methode waardoor
je steeds het gevoel hebt dat alle stukjes op hun plaats
vallen. Meer weten over onze werkwijze?

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Scriptiebegeleiding op inhoud, structuur en proces

Wij geloven dat iedere student met de juiste begeleiding een scriptie op kan leveren om trots op te zijn. Bij ScriptieMaster krijg je geen generalist als begeleider. Wij zoeken altijd een scriptie-expert binnen jouw vakgebied. Zo kun je over de inhoud, structuur en het proces van jouw scriptie brainstormen met jouw begeleider.

Samen knippen we de scriptie in stukken

Bij ScriptieMaster creëer je samen met je begeleider tussenmomenten waarop je feedback ontvangt. Op de universiteit of hogeschool heb je maar een select aantal controle momenten. Hierdoor moet je in één keer veel inleveren voordat je een Go of No Go krijgt. Terwijl je wacht op de feedback vanuit de onderwijsinstelling bestaat de kans dat je stil komt te staan en jouw proces stagneert. Verder krijg je feedback op meerdere hoofdstukken waardoor de kans bestaat dat je jouw scriptie moet repareren op punten waar je al verder op bent gegaan. Zo leer je niet alleen minder van het traject, het is ook een frustrerend proces. Dit is erg zonde, het schrijven van een scriptie is namelijk de perfecte kans om een expert te worden op een specifiek onderdeel van jouw vakgebied.

Overzicht in jouw scriptietraject

Door jouw scriptie op te knippen in behapbare stukken behoud je het overzicht. Samen met jouw begeleider stel je aan de hand van de eisen vanuit jouw onderwijsinstelling doelen en deadlines waardoor je een goed ritme in het schrijfproces garandeert. Hierdoor creëer je een rode draad in de structuur van jouw scriptie en weet je continue of jouw scriptie de juiste richting opgaat. Een veelgehoorde klacht van studenten is dat men aan het einde van het scriptietraject pas feedback krijgt op vroeg gemaakte fouten. Dit kan ervoor zorgen dat de gehele scriptie aangepast moet worden. Door tussentijdse feedback beperk je dit risico.

Onzeker over de koers in de scriptie? Zorg dat je voldoende controlemomenten inbouwt zodat je feedback krijgt op het stuk waar je nu bent.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer je jezelf inschrijft bij ScriptieMaster starten we altijd met een gratis adviesgesprek. Dit gesprek wordt gebruikt om elkaar te leren kennen en inzage te krijgen in jouw specifieke hulpvraag. Ook wordt tijdens dit gesprek in kaart gebracht in welke fase van je scriptietraject je nu bent. Op basis hiervan wordt een persoonlijke scriptiebegeleider voor je gezocht waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met jouw wensen en behoeften.

Werkwijze na het adviesgesprek

Na het gratis adviesgesprek koppelen we je zo snel mogelijk aan een scriptiespecialist binnen jouw vakgebied. Dit kan vaak al binnen een werkdag. Samen met je begeleider kijk je op welke punten je scriptiebegeleiding nodig hebt en spreek je af hoe vaak je samenkomt. De afspraken met je scriptiebegeleider kunnen plaatsvinden via de telefoon, Skype, Email of bij jou in de buurt. Zo kan je eenvoudig vanuit huis werken en loop je geen vertraging op doordat je lang moet wachten op feedback.

Persoonlijke scriptiebegeleiding

Tijdens het scriptietraject bewaak je samen met jouw persoonlijke begeleider de planning. Daarnaast geeft de scriptiebegeleider uitgebreide inhoudelijke feedback op je scriptie. Zo weet je steeds precies wat je moet doen om op tijd af te studeren. Onze begeleiders hebben een passie voor onderzoek. Dit straalt ook uit op de studenten die bij ScriptieMaster begeleiding volgen. Door middel van kennis en enthousiasme vinden studenten hun motivatie en interesse in hun scriptie terug. Omdat de begeleider van ScriptieMaster niet jouw beoordelaar is kun je de begeleider van alles over je scriptie en het traject vragen.

Zodra het einde van je scriptietraject nadert, heb je de mogelijkheid om een proefverdediging te doen. Hierbij leer je om je scriptie te verdedigen waardoor je tijdens de echte verdediging niet voor verrassingen komt te staan. Indien voor jouw studie geen verdediging of presentatie verplicht is gesteld, kun je dit onderdeel uiteraard overslaan. Na deze stappen ben je klaar om af te studeren en kun je terugkijken op een prettig en efficiënt scriptietraject.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen via 010 – 714 23 43 of een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek.

Bij ScriptieMaster krijg je duidelijke en concrete feedback op jouw stukken

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.