Abonnementen

Als je een abonnement neemt, kunnen onze scriptiebegeleiders je gedurende het hele traject van je scriptie begeleiden.

Je scriptie is het slotstuk van je studie, de apotheose. Het is daarom van belang dat je probeert er alles uit te halen wat erin zit. Een steuntje in de rug kan daarbij een enorm verschil maken. De scriptiebegeleiders van ScriptieMaster helpen en begeleiden tijdens alle fasen van het scriptietraject. Door de beschikking te hebben over een sparringspartner op niveau verzeker jij jezelf van een goede uitkomst.

ScriptieMaster biedt drie abonnementsvormen aan. Elk abonnement is per maand opzegbaar zodat je nooit het gevoel hebt dat je ergens aan vast zit. Heb je tijdens het traject het gevoel dat je meer begeleiding nodig hebt? Dan kun je altijd overstappen naar een uitgebreider pakket voor de beste begeleiding.

  Zilver Goud Platinum
Per maand 140 euro 220 euro 410 euro
Begeleiding 2 uur per maand 4 uur per maand 8 uur per maand
Scriptieruimte Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Workshops Gratis Gratis Gratis

 

Bij al onze pakketten heb je een interessant voordeel ten opzichte van het aanschaffen van losse credits. Daarnaast maak je onbeperkt gratis gebruik van onze scriptieruimte. Hiervoor hoef je geen extra credits te gebruiken.

Ook mag je onbeperkt deelnemen aan alle workshops die georganiseerd worden.

Neem nu een abonnement bij ScriptieMaster en je bent niet alleen voordeliger uit, maar je weet ook precies waar je aan toe bent! Een investering die beslist zal lonen. De kosten van ScriptieMaster zijn fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Daarnaast betaal je bij ons geen BTW, aangezien ScriptieMaster een onderwijsondersteunende instelling is.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan voor een advies welk abonnement het beste bij jou aansluit.