Persoonlijke scriptiebegeleiding

Iedere student kan bij ScriptieMaster terecht.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Moeite met het afronden van je scriptie?

Een scriptie is een lang traject met pieken en dalen. Daarom is het niet zo gek dat je tijdens dit traject de motivatie wel eens kan verliezen. Merk jij dat je (onbewust) de belangrijkste onderdelen van je scriptie steeds voor je uit schuift? Heb je na een lange dag werken aan je scriptie het gevoel dat je eigenlijk niets gedaan hebt? Zijn er steeds andere dingen die belangrijker lijken dan je scriptie?

Dan kunnen wij je helpen.

Al onze scriptiebegeleiders hebben ervaring met motivatie en het maken van een scherpe en overzichtelijke planning. Door samen met jou je scriptie op te delen in overzichtelijke onderdelen, kom je veel sneller vooruit en werk je met een prettiger gevoel aan je scriptie. Door de scriptie op te delen in stukken ontstaan er ook tussentijdse deadlines. Dit zorgt niet alleen voor ritme in jouw schrijfproces, ook krijg je vaker feedback op de door jouw geschreven hoofdstukken.  Zo weet je dus zeker dat je op het juiste spoor zit.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

Vul je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.