Sarita
Sarita Human Resource Management & Maatschappelijk Werk
Specialisaties: Human Resource Management, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Management/Economie/Recht en Sociaal-Cultureel Werk.

Scriptiebegeleider Sarita

Mijn achtergrond ligt in Human Resource Management en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. In beide richtingen heb ik zowel theoretisch als praktijkervaring. Na mijn studie ben ik lerende geweest in de praktijk en ben een geboren coach en begeleider in hart en nieren. Ik heb tijdens mijn loopbaan een aardig aantal mensen succesvol begeleid in hun professie of studie. Ik vind het persoonlijk erg leuk om mijn kennis en ervaring te delen met personen in ontwikkeling.

Momenteel ben ik als zelfstandige actief vanuit mijn Advies- en begeleidingsbureau en heb deze ook opgericht vanuit de behoefte om mensen op een professionele wijze te begeleiden naar gestelde doelen, vandaar ook de interesse in scriptiebegeleiding via Scriptiemaster.

Tijdens het schrijven van een scriptie kom je door verschillende fasen heen die elk hun eigen uitdagingen hebben. Graag bied ik mijn hulp hierbij aan om de rode draad te volgen, hulp bij je planning, structuur en inhoudelijke vragen. Een goed begin is het halve werk!

Stel direct jouw vraag