Richard
RichardBedrijfskunde
Specialisaties: Talentontwikkeling, Leiderschap en Organisatievernieuwing, Management (content, community, project, social media, organisatie), Bedrijfskunde, Financiële dienstverlening

Scriptiebegeleider Richard

Mijn naam is Richard. Als ondernemer, onder de naam The CommunityMakers, ben ik actief op het gebied van community management en organisatieadvies. Vanuit deze rollen adviseer ik organisaties bij de transformatie naar nieuwe vormen van organiseren. Denk hierbij niet alleen aan organisatiecultuur maar ook aan organisatiestructuur en zaken die gerelateerd zijn aan het vakgebied HRM. Hierbij gaat mijn bijzondere aandacht uit naar talentontwikkeling en leiderschap. Naast deze zakelijke activiteiten ben ik oprichter van het inspiratieplatform InVerbinding.works en uitgeverij De Alfabetboeken.

Als (co)auteur heb ik diverse boeken geschreven. Denk bij de onderwerpen aan werkstress en bevlogenheid binnen organisaties, leiderschapsontwikkeling, organisatieverandering, en talentmanagement. Aangezien schrijven mijn passie is heb ik ook als blogger een grote hoeveelheid blogs en artikelen gepubliceerd op een aantal platformen en in diverse magazines.

Gedurende mijn loopbaan als adviseur, manager en projectleider binnen de financiële dienstverlening heb ik veel collega’s en stagiairs mogen begeleiden bij het afronden van studietrajecten. Hierbij kon ik gebruik maken van mijn professionele kennis en kunde en van de vaardigheden die ik heb opgedaan op het gebied van diverse studies. Wanneer het gaat om studeren heb ik een boeiende gemaakt van 6 jaar MAVO, een groot aantal vakstudies en managementopleidingen en een HBO bedrijfskunde en een MBA, inclusief een major op het gebied van leiderschap als sluitstuk.

Met plezier deel ik mijn kennis, kunde en ervaring, wat ik doe met als uitgangspunt:

Verandering begint met delen

Stel direct jouw vraag