Rebekka
RebekkaPsychologie
Specialisaties: Klinische en neuropsychologie

Scriptiebegeleider Rebekka

Als net afgestudeerd klinische neuropsycholoog, ben ik op verschillende gebieden werkzaam. Momenteel heb ik een werkervaringsplek bij de JeugdRiagg in Haarlem als basispsycholoog. Daarnaast zet ik me in voor het ontwikkelen van een Diversiteitscompetentie training via het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) voor sectie Interculturalisatie. Scriptiebegeleider bij Scriptiemaster is voor mij een waardevolle aanvulling, omdat ik graag betrokken blijf bij wetenschappelijk onderzoek. Door mijn onderzoeksstage en het schrijven van mijn scriptie lijkt het me erg interessant en waardevol om in mijn verdere loopbaan wetenschappelijk onderzoek een belangrijke rol te laten spelen in het klinische werkveld.

Door mijn onderzoeksstage voor mijn master scriptie merkte ik hoe belangrijk een goede en gedegen begeleiding is tijdens het schrijfproces. Voor mij was het schrijven van mijn scriptie een zeer leerzame periode. Ik kijk met trots terug op mijn scriptie. Dit gevoel wil ik jou – de scriptiestudent – ook graag meegeven.
Tijdens het schrijven van je scriptie is het soms lastig om gemotiveerd te blijven. Het kan zijn dat je niet weet waar te beginnen, wat te doen of misschien vind je het lastig om met een open en kritische blik naar je scriptie te blijven kijken. Door handvaten aan te reiken zoals het creëren van overzicht, opstellen van een plan van aanpak, constructieve feedback over geschreven stukken, het stellen van kritische vragen en een luisterend oor hoop ik naast een leerzame ervaring bij te dragen aan een prettige schrijfervaring. Als begeleider ben ik nauw betrokken, geduldig en zal ik helpen het vertrouwen in jezelf en op je eigen kunnen te versterken.

Stel direct jouw vraag