Paul
PaulBedrijfskunde en Accountancy
Specialisaties: MBA, Accountancy, Controlling, Risicomanagement en Bestuurlijke informatie voorziening

Scriptiebegeleider Paul

Ik ben zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver met veelzijdige ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van marketing, communicatie en media- en schrijftrainingen. Ik ben vertrouwd met bedrijfssectoren zoals de industrie, ICT, zakelijke en financiële dienstverlening.

Ik begon mijn carrière als dagbladjournalist, waarna ik mij verder heb ontwikkeld als bedrijfsjournalist bij tankopslagbedrijf Van Ommeren en als PR Manager bij Festo (productieautomatisering). Aan bureauzijde adviseerde ik opdrachtgevers als Aon, Ernst & Young, Logica, Bosch en Erasmus Universiteit Rotterdam. Vervolgens was ik perswoordvoerder bij advocatenkantoor Loyens & Loeff en communicatieadviseur bij Lely (agrarische technologie).

In juni 2014 ben ik bij ScriptieMaster begonnen. Ik verwacht studenten te kunnen helpen met het goed plannen en structureren van hun scriptie. Gezien mijn vakgebied kan ik studenten ook taalkundig uitstekend adviseren en creatieve invalshoeken bedenken om hun nieuwe inspiratie te geven.

Stel direct jouw vraag