Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Oops...
   Slider with alias usp slider not found.

   Lees hier alles over Snelafstuderen!

   Waarom zijn we Snelafstuderen begonnen en wat zeggen anderen over ons?

   Snelafstuderen is gespecialiseerd in persoonlijke scriptiebegeleiding. Zo schrijven studenten bij Snelafstuderen sneller, met meer plezier en met een hoger cijfer als resultaat. Studenten zijn enthousiast over Snelafstuderen (zie reacties van studenten) en geven de kwaliteit van de begeleiding gemiddeld een 8,7. Als marktleider hebben wij al ruim 3200 studenten, uit zeer verschillende studierichtingen, begeleid bij het schrijven van de scriptie. Ruim 95% van de scripties wordt met succes en binnen de tijd afgerond. Het beste antwoord op de vraag of Snelafstuderen ook voor jou de juiste partij is volgt uit ons gratis kennismakingsgesprek.

   [klantvertellen]

   Scriptiebegeleiding bij Snelafstuderen

   Waarom ben je bij ons aan het juiste adres?

   Het schrijven van een scriptie is een lastige klus. Veel studenten lopen studievertraging op bij het afstuderen, halen een scriptiecijfer onder hun niveau en ervaren het scriptieproces als (zeer) onprettig. En door die vertraging duurt het langer voordat ze met die eerste leuke baan kunnen starten, of aan die gedroomde wereldreis kunnen beginnen. Om nog maar niet te spreken over het extra collegegeld dat sommigen moeten betalen. Zonde! Sommige studenten willen nu eenmaal meer of betere scriptiebegeleiding dan ze krijgen vanuit de opleiding. Om te voorkomen dat je tijdens je scriptie vastloopt, helpt Snelafstuderen je!

   Visie en missie van Snelafstuderen

   Wat is de reden van ons bestaan?

   Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de basis is voor een gelukkig leven. Dat willen we bereiken door de beste scriptiebegeleiding in Nederland te bieden. Concreet betekent dit dat we:.

   scriptiebegeleiders de mogelijkheid bieden hun vakkennis over te dragen en hun vaardigheden in het begeleiden van studenten te verbeteren

   scriptieschrijvers helpen op een leuke en effectieve manier het beste uit hun scriptie te halen en vaardigheden op te laten doen die de rest van hun leven van pas komen

   En tot slot

   Een bericht van de oprichters.

   Snelafstuderen is opgericht met een bedoeling. Natuurlijk hebben we een missie. Maar er is meer. Wij geven studenten kracht. Kracht om hun scriptie met succes af te ronden. En kracht om hun leven zelf vorm te geven zoals zij dat willen.

   En dat is nieuw. Want het gebeurde maar al te vaak dat een student maandenlang inefficiënt bezig was met zijn scriptie. Waarom? Omdat er weinig alternatieven waren dan in je eentje doorploeteren. Door de oprichting van Snelafstuderen is daar verandering in gekomen. En dat is beter voor Snelafstuderen, onze studenten en de samenleving als geheel.

   Wij hebben de eerste stap gezet. De volgende stap is aan de studenten.

   Amsterdam, 2005
   Pepijn Trietsch en Erik Feijen

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Scriptiebegeleiding bij Snelafstuderen start met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Daarin maak je kennis met Snelafstuderen en jouw scriptiebegeleider, achterhalen we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we je het beste kunnen begeleiden. Samen met je scriptiebegeleider maak je vervolgens een plan voor een snelle en succesvolle afronding van je scriptie.