Het ScriptieMaster Team

Meer over ScriptieMaster

Omdat ScriptieMaster een jonge, ondernemende en creatieve organisatie is, begrijpen wij studenten goed. Het helpen en ondersteunen van studenten is dan ook onze eerste prioriteit. ScriptieMaster maakt onderdeel uit van de Slim Media Groep, marktleider onder de WO studenten. Met de verschillende producten en diensten van Slim Media Groep, waar meer dan 800 studenten en 150 begeleiders werken, kunnen we  jou van het eerste tot het laatste jaar ondersteunen. Zo helpt Lokaal 10 jou bij studeren, zorgt Slim Studeren ervoor dat jij goede samenvattingen hebt die je kan gebruiken voor je tentamen en kan Capita Selecta jou helemaal klaarstomen met haar tentamentrainingen. Bij het afstudeerproces van jouw studie staat ScriptieMaster voor je klaar om je te begeleiden bij (een deel van) je scriptie!

Het ScriptieMaster Team

Naast onze begeleiders bestaat het ScriptieMaster team uit een gevarieerde groep mensen die er alles aan doet om zaken binnen ScriptieMaster soepel te laten verlopen. In het hoofdkantoor in Rotterdam zorgen wij ervoor dat het team van begeleiders zich uit blijft breiden, problemen opgelost worden en er wordt gekeken naar hoe wij studenten het meeste kunnen bieden. Lees hier meer over de verschillende taken waar we ons mee bezighouden en wie hier verantwoordelijk voor is!

Dave
DaveBusiness Unit Manager
Studeerde Entrepreneurship and New Business (MSc) aan de Erasmus Universiteit
Marcella
MarcellaProces Manager
Studeerde Psychologie (MSc) aan de Erasmus Universiteit
Sepaand
Sepaand Online Marketeer
Studeerde Bachelor of Applied Sciences, International Business and Management aan de Hogeschool Rotterdam
Hans
HansMatchMaker
Studeerde Geschiedenis (MA) aan de Erasmus Universiteit
Ruben
RubenMatchMaker
Studeerde Sociologie (MSc) aan de Erasmus Universiteit

Wist je dat…

  • ScriptieMaster is opgericht in 2012?

  • Het hoofdkantoor zich eerst in de monumentale van Nelle fabriek bevond?

  • Er al meer dan 2500 studenten zijn geholpen door onze begeleiders?
  • Er regelmatig nieuwe begeleiders aansluiten, waardoor het aanbod actueel en gevarieerd blijft?
  • Er door SciptieMaster een echte ScriptieWiki is gestart?
  • We het boek Eerste Hulp Bij Scripties hebben geschreven?
  • ScriptieMaster ook studenten uit onder andere Suriname, Amerika, China, Duitsland en Spanje heeft begeleidt bij hun scriptie?

Onze professionele begeleiders

Bij ScriptieMaster zijn er ruim 130 persoonlijke begeleiders die voor je klaar staan.  Meer weten over wie jouw begeleider kan worden, of wil je bladeren door een selectie van deze 130 professionals? Klik dan verder!

Agnes
AgnesPsychologie en Communicatie
Specialisaties: Psychologie, Communicatie, Customer service, Personeel en arbeid, Veiligheid, Notarieel recht
Karin
KarinBedrijfskunde en Economie
Specialisaties: Commerciële economie, Management, HRM, Marketing, Small Businesss & Retail Management, Europese studies, Geschiedenis en Rechten
Vivienne
VivienneOpleidingskunde
Specialisaties: Onderwijs, Opleidingskunde, Bedrijfskunde en Sociale wetenschappen
Eveline
EvelineBedrijfsjuridisch en Internationaal Recht
Specialisaties: Nederlands recht, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Contractenrecht & aansprakelijkheid, Re-integratie en veranderingsprocessen

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.