Mirjam
MirjamPedagogische Wetenschappen & Sociale Wetenschappen
Specialisaties: Psychologie, sociologie, pedagogiek, Pabo, SPH en MWD

Scriptiebegeleider Mirjam

Na mijn opleiding aan de Pabo heb ik enkele jaren gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Om meer te leren over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren, ben ik de master Pedagogische Wetenschappen gaan volgen. Vanwege persoonlijke omstandigheden lukte het mij eerst niet om mijn scriptie af te ronden. Het kostte tijd en moeite, maar ik heb doorgezet en uiteindelijk ben ik cum laude afgestudeerd. Door deze ervaring weet ik als geen ander hoeveel moeite het kan kosten om een scriptie te volbrengen.

Als pedagoog en leerkracht kan ik studenten op een prettige wijze lesgeven en begeleiden. Sinds ik ben afgestudeerd, help ik dan ook graag studenten die problemen ondervinden bij het schrijven van hun scriptie. Omdat ik zelf de ervaring heb gehad van het vastlopen met een scriptie, kan ik studenten goed helpen, hen wijzen op valkuilen en hen tips meegeven. Inhoudelijk begeleid ik studenten van het HBO en WO op het gebied van de sociale wetenschappen, zoals bv. psychologie, sociologie, pedagogiek, Pabo, SPH en MWD.

Dus lukt het je niet om je scriptie af te krijgen of heb je moeite om een begin te maken? Zit je vast ergens in het midden van je onderzoek en ben je het werken aan je scriptie aan het vermijden en/ of uitstellen? Schroom dan niet om aan de bel te trekken. Ik wil je met alle plezier helpen met één van deze problemen, zodat je net als ik met succes je scriptie kunt afronden!

Stel direct jouw vraag