Marjolein
MarjoleinSociale wetenschappen
Specialisaties: Sociale wetenschappen, Pedagogische Wetenschappen en Onderwijs

Scriptiebegeleider Marjolein

Mijn naam is Marjolein van Dongen en laat ik maar beginnen met een belangrijk punt. Ik woon in het buitenland, op Curaçao in dit geval. Dus als je open staat voor buitenlandervaring gecombineerd met de Europese inslag, dan organiseren wij Skypegesprekken of contact op andere manieren via social media en internet.

Ik heb Scriptiemaster benaderd, omdat ik graag studenten, die met de afrondende stap bezig zijn, wil begeleiden.  Jij zit in een ontzettende interessante fase in jouw leven, maar het schrijven van een scriptie kan een behoorlijke uitdaging zijn. Wanneer je op een punt bent dat jij hulp wilt inhuren en jouw thema van het onderzoek heeft te maken met sociale wetenschappen, specifiek pedagogische wetenschappen en onderwijs, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in het werkveld. Een onderzoekende houding en vooral veel nieuwsgierigheid heeft me gebracht naar verschillende settingen, doelgroepen en niveau’s in de jeugdhulpverlening en in het onderwijs. Binnen de begeleiding zal ik jouw coach zijn, dus enerzijds jouw grootste fan en anderzijds ben ik ook jouw confronterende spiegel. Wat neem ik mee in mijn werkwijze? Nieuwsgierigheid, betrouwbaarheid, twee luisterende oren, betekenisgeving, inzet, een helicopter view, betrokkenheid,  afstemming, een heleboel aandacht en nog meer opbouwende feedback. Waar je ook in jouw proces zit. Met jou ga ik een bijzondere samenwerking aan. Ik zie er naar uit! Warme groet, Marjolein

Stel direct jouw vraag