Marije Bergmans

Na mijn studie Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit in Utrecht ben ik een aantal jaren betrokken geweest als universitair docent aan diezelfde studie. Hier heb ik onder andere studenten geholpen met het leren hoe je het best kunt studeren, het bijbrengen van (onderzoeks)methoden en vaardigheden en ben ik vakcoördinator van de Bachelorthesis geweest. Je kunt wel zeggen dat ik gedurende mijn tijd als universitair docent van scriptie-ervaringsdeskundige ben doorgegroeid naar top-scriptiebegeleider.

Je kunt bij mij terecht met inhoudelijke vragen over jouw scriptie binnen de ruimtelijke wetenschappen. Maar ook als je een scriptie schrijft binnen de sociale wetenschappen, kan ik je helpen. Bijvoorbeeld als je door de bomen het bos niet meer ziet, je motivatie kwijt bent of omdat je twijfelt aan je eigen kunnen. Ik kan je helpen het proces weer inzichtelijk te maken, zodat je met een duidelijk stappenplan – dat we samen opstellen – weer aan de slag kunt. Een scriptie schrijven is een hele uitdaging. Met een klein steuntje in de rug lukt het vaak al om een resultaat neer te zetten waar je trots op kunt zijn!

    Stel direct jouw vraag aan Marije Bergmans