Marcella Spoor – ScriptiebegeleiderScriptieMaster2018-05-18T19:44:08+01:00

Marcella Spoor

Na mijn studie psychologie (MSc Biologische en Cognitieve psychologie) aan de Erasmus Rotterdam heb ik vijf jaar als promovendus op de afdeling neurowetenschappen van het Erasmus MC gewerkt. Naast het doen van onderzoek en het schrijven van artikelen, heb ik hier veel onderwijs gegeven maar ook scholieren en zowel HBO als Master studenten begeleid bij hun onderzoek en het schrijven van hun eindverslag. Ik heb dit met succes en veel plezier gedaan. Sinds eind 2013 werk ik bij Scriptiemaster en vanaf augustus 2014 ben ik tevens als tutor werkzaam ben bij het Erasmus University College.

Ik vind het belangrijk dat het schrijven van de scriptie leuk en leerzaam is. Ik ben dan ook zeer betrokken en door middel van structureren, duidelijke feedback en door de puntjes op de i te zetten zorg ik ervoor dat de student trots is op zijn scriptie en tevreden terugkijkt op het proces. Het is erg leuk en dankbaar om studenten weer hoop te geven en samen in een leuke sfeer een mooie prestatie neer te zetten.

Stel direct jouw vraag aan Marcella Spoor
Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten