Linda
LindaProcesmanagement, informatiemanagement en organisatieontwikkeling
Specialisaties: Procesmanagement, informatiemanagement en organisatieontwikkeling in de non-profitsector

Scriptiebegeleider Linda

Linda heeft verschillende studies gedaan. Na de HBO opleiding Facilitair Management heeft zij eerst een aantal jaar gewerkt om daarna de parttime post-HBO Bedrijfskunde versneld af te ronden. Recent heeft zij daar bovendien de Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties aan toegevoegd. Ook deze studie heeft zij naast haar werk als Informatiemanager bij een woningcorporatie gevolgd.

Al tijdens de Master haalde Linda er veel voldoening uit zoveel mogelijk medestudenten naar de eindstreep te helpen. Nu geeft zij hier een professioneel vervolg aan bij Scriptiemaster. Omdat ze het leuk werk vindt, omdat het voldoening geeft en omdat ze merkt dat de verschillende onderwerpen, invalshoeken en onderliggende literatuur haar  triggeren tot ‘een leven lang leren’.

Linda weet uit ervaring dat de dalen in de eindfase van een studie diep kunnen zijn, en dat het dan erg fijn is als je iemand hebt die met wat meer afstand naar je werk kan kijken en die je motiveert om door te gaan. Haar sterke kanten zijn verder plannen, het aanbrengen van structuur en het vinden van de juiste balans tussen eigen inbreng en de eisen die de opleiding stelt.

Stel direct jouw vraag