Lieke
Lieke Healthcare Management & Voeding & Diëtetiek
Specialisaties: Healthcare Management & Voeding & Diëtetiek

Scriptiebegeleider Lieke

Mijn naam is Lieke Kouwenhoven en ik ben in de zomer van 2015 afgestudeerd aan de studie zorgmanagement (master Healthcare Management). Daarvoor heb ik de bachelor Voeding & Diëtetiek gedaan, waarna een schakeljaar (premaster) noodzakelijk was alvorens aan de master te kunnen beginnen. Door deze constructie heb ikzelf de uitdaging van drie scripties gehad. Deze heb ik steeds met beide handen aangegrepen en met plezier en succes tijdig afgerond.

Vanuit mijn achtergrond ben ik een echte generalist in de gezondheidszorg. Ik kan je goed helpen in het structureren en inrichten van je scriptie(proces). Dit is een vaardigheid die ik in mijn reguliere werk als beleidsmedewerker ook dagelijks gebruik. Door mijn achtergrond kan ik studenten helpen met een studie in de richting van de gezondheidszorg, sociaal werk, voeding en sport of management en organisatie.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen en zorgen over je scriptie. Ik kan je helpen bij het maken van een planning of stappenplan, het inzetten van de juiste methodologie, het helpen aanbrengen van structuur, de opbouw en formulering van teksten en – afhankelijk van je onderwerp – met (verdieping van) de inhoud.

Stel direct jouw vraag