Laura
LauraBedrijfskunde en Management
Specialisaties: General- Marketing- Financieel- Human Resource, Strategic- Innovation- & Change Management, ICT, Business Performance, Communicatie, Vrijetijdsmanagement/ Leisure management en Commerciële economie

Scriptiebegeleider Laura

Mijn naam is Laura en ik woon in Noord-Holland. Als ZZP’er adviseer ik bedrijven over bedrijfskundige vraagstukken, met name op het gebied van Marketing en HRM. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik vele scripties moeten schrijven. Dit vond ik zo leuk dat ik heb besloten om dat als zelfstandig ondernemer verder in de markt te zetten. Ik kijk met een helikopterview naar mijn opdrachtgever en ik neem ze mee in mogelijke verbeteringen. Toen ik in loondienst werkte, heb ik vele studenten mogen begeleiden bij hun scriptie. Ik vind het leuk om de student te coachen, hem/haar te leren om echt als onafhankelijk adviseur op te treden en het spanningsveld op te zoeken om zowel de opleiding als de stage-instelling tevreden te stellen. Dankzij drie brede opleidingen: Hotelschool, Vrijetijdsmangement met specialisatie Commerciële Economie en Bedrijfskunde; heb ik veel kennis verzameld van diverse onderwerpen. Mijn persoonlijke affiniteit ligt met name op het gebied van Marketing & Communicatie, Sales en HRM.

Ik ben vestigingsmanager geweest bij een uitzendbureau voor studenten en het geeft me veel voldoening om met deze jonge en enthousiaste doelgroep samen te werken. In mijn functie als loopbaanadviseur heb ik geleerd om mensen te coachen, te begeleiden bij (om)scholing, de stok achter de deur te zijn, te helpen met het maken van een planning en een hart onder de riem te steken. Als scriptiebegeleider haal ik veel voldoening uit het feit dat ik zelf ook telkens weer wat nieuws leer, op de hoogte blijf van trends en ontwikkelingen en elke keer een nieuwe zienswijze onder ogen krijg.

Stel direct jouw vraag