Judith
JudithMedische Psychologie
Specialisaties: Psychologie, Gezondheidspsychologie, diabetes, communicatie, SPSS, MWD en SPH

Scriptiebegeleider Judith

Door mijn sterke schrijfvaardigheden en vermogen om concrete en constructieve feedback te geven ben ik door de jaren heen regelmatig door mensen uit mijn omgeving gevraagd om te helpen bij hun scriptie of een andere tekst. Doordat ik merkte dat het mij voldoening gaf om hen telkens een paar stappen verder te helpen, was het voor mij een ideale volgende stap om te gaan werken als scriptiebegeleider.

Als vrij recent afgestudeerd (medisch) basispsycholoog staat het schrijven van mijn twee scripties nog in mijn geheugen gegrift. Ik vond het schrijven van een scriptie een erg leuk proces, maar zag ook veel studenten die hier behoorlijk in vastliepen. Ik wil voor jou een externe motivator kunnen vormen die je op je pad houdt, maar ook een externe blik die jou helpt om door de bomen het bos weer te zien. Ook met tekst specifieke, inhoudelijke, planmatige en analytische vragen help ik je graag verder.

Momenteel werk ik als onderzoekmedewerker mee aan een internationaal project over de meest effectieve zorg bij reumatische aandoeningen. Hier leer ik veel bij over de verschillende aspecten van het onderzoek doen, en met een been in de onderzoekswereld zet ik deze inzichten graag in om jouw scriptie tot een succes te brengen.

Stel direct jouw vraag