John
JohnBedrijfskunde, Bestuurskunde & Management
Specialisaties: (Technische) Bedrijfskunde, Management & Organisatie, Bestuurskunde, Business/Ondernemerschap, Economische, Technische, Informatiekunde en Sport & Leisure-opleidingen

Scriptiebegeleider John

Opgeleid als technisch bedrijfskundige (hbo en wo), inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam als adviseur/programma-, project-, proces-, interim & verandermanager/trainer/coach binnen zowel  de private als publieke sector, nationaal en internationaal. Deze werkzaamheden heb ik gecombineerd  met werk als parttime docent/afstudeercoördinator in het hoger onderwijs  (bachelor en master, ook zowel nationaal als internationaal; met name gericht op eindfasen van de opleidingen)  en daardoor heb ik –overall- een redelijk beeld van wat er van jou als afstudeerder verwacht en gevraagd wordt.

Ik ben een stevige en empathische coach op inhoudelijk, procesmatig en persoonlijk gebied en ik vind het erg leuk mensen te helpen en te begeleiden.  Ik ben als coach actief binnen het hoger onderwijs, coaching/training en professionele sectoren en sport. Ik ga uit van jou, jouw situatie en mogelijkheden en de eisen die de opleiding aan je afstuderen stelt en kan je in het gehele afstudeertraject helpen en  begeleiden. Door mijn analytische en open blik, basic thinking en heldere wijze van communiceren kunnen we effectief en gericht de mogelijkheden, onmogelijkheden en hobbels bespreken en komen tot een realistische aanpak en planning.

Stel direct jouw vraag