Jacobien
JacobienCommunicatie en Veiligheid
Specialisaties: Forensische wetenschappen, Communicatie wetenschappen, Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek, Biochemie, Bestuurskunde en Integrale Veiligheid

Scriptiebegeleider Jacobien

Ik ben Jacobien en ik begeleid studenten graag met kritische en inspirerende blik tijdens het schrijven van hun scriptie. Zelf heb ik al drie scripties geschreven voor de verschillende studies Science Communication (master), Forensic Science (master) en Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek (hbo).

Van deze studies heb ik veel geleerd, zoals dat er een wezenlijk verschil is in de structuur en uitwerking van een bèta georiënteerde scriptie en een alfa/sociale scriptie. Mijn passie ligt in het onderzoeken en optimaliseren van (communicatie)processen. Dit doe ik het liefst in een multidisciplinaire omgeving waar specifieke technische kennis moet worden gedeeld. Zo heb ik al onderzoeken uitgevoerd en adviesrapporten geschreven voor het gerechtshof Den Haag, het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de politie. Graag zou ik deze kennis en ervaring doorgeven om te zorgen dat ook jij je scriptie succesvol afrond.

Soms voelt het schrijven van een scriptie namelijk als het beklimmen van een hele hoge berg waar maar geen eind aan lijkt te komen. Waar ik je mee kan helpen is met het bewaren van overzicht, het maken van een goede planning, inhoudelijk feedback, kwalitatieve data analyse maar ik kan ook gewoon een luisterend oor zijn. Soms is het vertellen van jouw gedachten en ideeën al genoeg om weer verder te kunnen schrijven. Tevens kan ik je inspireren en helpen om jouw kracht vinden zodat je zelf op eigen kracht je scriptie kan afronden. Verder vind ik het heel leuk om nieuwe kennis op te doen en te leren over het onderwerp van jouw scriptie.

Stel direct jouw vraag