Inge
IngePrivaatrecht
Specialisaties: Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Arbeidsrecht in overnames en reorganisaties, Collectief arbeidsrecht, Aanbestedingsrecht, Europees privaatrecht, Internationaal handelsrecht, Fusies en overnames.

Scriptiebegeleider Inge

Inge is jurist en organisatiepsycholoog. Zij is in 1991 afgestudeerd in arbeids- & organisatie-psychologie en in 2015 in het privaatrecht. Na gewerkt te hebben als beleidsmedewerker, trainer, docent en coach heeft zij een carrièreswitch willen maken en is zij rechten gaan studeren. Inmiddels is Inge door haar ervaring als juridisch medewerker bekwaam in het schrijven van juridische teksten.

De diversiteit aan werkervaring heeft bij haar geleid tot een goede schrijfstijl en formulering, waarbij rekening wordt gehouden met het doel van de tekst. Binnen de organisatiepsychologie is het motiveren van medewerkers een belangrijk thema. Dit komt goed van pas bij het begeleiden van studenten. Nu wil je natuurlijk ook weten wat de aanleiding is geweest om rechten te gaan studeren.

“Het is altijd mijn wens geweest om meer te weten van ondernemingsrecht. Binnen het privaatrecht heeft ondernemingsrecht mijn voorkeur omdat dit ziet op de grotere verbanden in het recht, het is optimistisch, pragmatisch en opbouwend. Zo wil ik ook als begeleider zijn. Ik kan je helpen met de structuur van je scriptie en het schrijfproces. Dit alles ondersteund door mijn expertise in het ondernemingsrecht. Daarbij heb ik veel aandacht voor jou persoonlijk en kan ik helpen om orde te brengen in jouw denken over je scriptie. Jouw wensen staan voorop. Samen zorgen we dat het doel wordt bereikt.”

Stel direct jouw vraag