Ineke
Ineke Kwaliteits- en verandermanagement, (customer) Service Management; Frans, Taalwetenschappen
Specialisaties: Kwaliteits- en verandermanagement, klantentevredenheidsonderzoek, (customer) service management, facility management; Frans, taalwetenschappen, educatieve master

Scriptiebegeleider Ineke

Moeite met opstarten? Last van een “scriptie writer’s block”? Vastgelopen?  Ik help  je weer op de rit door samen te kijken wat nodig is en een plan van aanpak te maken waardoor je weer gemotiveerd raakt en de eindstreep haalt  met een scriptie waar je trots op bent.  Door mijn brede ervaring in het internationale bedrijfsleven gecombineerd met een taalkundige- en onderwijsachtergrond, kun je bij mij terecht voor een breed spectrum aan onderwerpen met daarnaast ook aandacht voor taal, stijl en structuur, of je nou schrijft in het Nederlands, het Engels of het Frans.

Zelf ben ik afgestudeerd in de Franse taal- en letterkunde met als bijvakken archeologie en Russisch en een eerstegraads bevoegdheid voor Frans. Helaas weinig werk op dat gebied, dus heb ik me omgeschoold tot computerprogrammeur/ systeemanalist en vervolgens nog een studie kwaliteitsmanagement afgerond. Ik heb veel ervaring als kwaliteits- en programmamanager bij een grote multinational met het begeleiden van teams en managers bij verbetertrajecten. Ook heb ik allerlei trainingen gegeven op het gebied van procesverbetering (Six Sigma) en teamwork.  Daarna heb ik nog een paar jaar voor de klas gestaan als docent Frans. Op dit moment werk ik als freelance kwaliteitsauditor en coördineer ik als vrijwilliger een taalproject voor Vluchtelingenwerk.

Stel direct jouw vraag