Ilse
IlseHRM, Strategie, Logistiek& Economie
Specialisaties: HRM, Strategie, Logistiek& Economie, Fiscaal Recht, SPH, Toegepaste Psychologie

Scriptiebegeleider Ilse

Na mijn studies bedrijfskunde en politicologie ben ik in 2002 begonnen als docent Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2008 ben ik als ZZP-er begonnen om me verder te kunnen ontplooien. Inmiddels heb ik zo’n vijftien jaar ervaring met het begeleiden van afstudeerstudenten, op zowel bachelor als masterniveau.
Naast afstudeerders begeleiden geef ik les en ontwikkel ik lesmateriaal op het gebied van HRM, Strategie, Logistiek & Economie en onderzoekvaardigheden.

Met resultaatgerichte directe feedback help ik je naar het gewenste niveau om de scriptie met een goed resultaat af te ronden. Mijn streven hierbij is dat je over tien jaar je scriptie uit de kast pakt, en er met trots nog eens doorbladert. Studenten omschrijven me als enthousiast, betrokken, direct en duidelijk.  Dat houdt in dat je uitgebreid feedback krijgt, en we concreet bespreken wat je volgende actiepunten zijn.

Ik begeleid ook studenten op andere gebieden (o.a. fiscaal recht, SPH, toegepaste psychologie). Daarbij richt ik me vooral op procesbegeleiding en structuur en logica, en time management.

Stel direct jouw vraag