Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Hulp nodig bij jouw masterscriptie?

   Ben je op zoek naar specifieke en/ of persoonlijke hulp bij jouw masterscriptie? Bij ScriptieMaster krijg je resultaatgerichte begeleiding, zodat jij jouw masterscriptie makkelijker haalt! Met een team van meer dan 170 scriptiebegeleiders staan wij klaar om jou naar het succesvol behalen van jouw scriptie te helpen. ScriptieMaster biedt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan waarin onze matchmakers zullen kijken naar jouw wensen en behoeften en een passende begeleider voor jouw vinden. Voor ons is het allerbelangrijkste dat een begeleider voldoet aan jouw vraag en eisen. Hier houden we dan ook goed rekening mee. Wanneer je zeker bent dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken, word je meteen aan een van onze begeleiders gekoppeld voor een snelle start/snel vervolg van jouw scriptie. 

   De juiste scriptiehulp bij jouw vraagstuk

   Voor masterstudenten van alle studies in Nederland

   Hulp bij ScriptieMaster

   ScriptieMaster biedt hulp van A tot Z: we helpen met brainstormen, denken mee over een goede hoofdvraag en ondersteunen jou als master scriptant in de opbouw en structuur. Jij kunt als student kiezen voor 1-op-1 begeleiding op locatie of zelfs online. Onze scriptiebegeleiders kunnen jou op verschillende manieren te helpen!

   Hulp bij masterscriptie - Afbeelding

   Verschil tussen een bachelor- en masterscriptie

   Er zitten natuurlijk een paar grote verschillen tussen een scriptie voor een bachelor student en een masterstudent. Waar een bachelor thesis qua ECTS tussen de 6 en de 12 zit, zit die van een master op 18 ECTS. Omdat één enkele ECT 28 uur bedraagt, neemt een masterscriptie dus aanzienlijk meer tijd in beslag. Dit resulteert in master thesissen die uit meer pagina’s bestaan dan die van een bachelor. Benieuwd naar wat er nog meer anders is aan een masterscriptie? Lees hier alles over de verschillen tussen een bachelor- en masterscriptie.

   Eisen masterscriptie

   Wat wordt er nou eigenlijk allemaal verwacht van een masterscriptie? Een master thesis bestaat uit een onderzoek met centraal een onderzoeksvoorstel en een probleemstelling. De juiste probleemstelling vormt het raamwerk van elk wetenschappelijk onderzoek. Een probleemstelling komt voort uit een specifieke vraag die je over een bepaald proces of fenomeen wilt stellen. Dit is bovendien het vertrekpunt van een onderzoeksopzet. Een masterscriptie heeft bij uitstek een wetenschappelijk academisch karakter. Dit houdt in dat allereerst de probleemstelling diepgeworteld is in een serieuze wetenschappelijke theorie en aansluit op recente literatuur over het onderwerp. Vervolgens wordt er een onderzoek gedaan vanuit een vooraf opgestelde methode. Last but not least moet de verslaglegging voldoen aan de wetenschappelijke eisen.

   Hulp bij masterscriptie - Afbeelding

   Wil jij ook hulp bij je masterscriptie? Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij zorgen ervoor dat jij gekoppeld wordt met een scriptie expert met ervaring binnen jouw studierichting.

   Hulp bij masterscriptie - Afbeelding

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00