Hulp bij afstuderen?
Wij helpen je verder!

Onze begeleiders helpen je graag
met alles wat bij het afstuderen komt kijken.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Hulp bij afstuderen?

Afstuderen, dat is alles waar de laatste fase van jouw studie om draait. Maar de opdrachten die je moet volbrengen om af te kunnen studeren lijken vaak in veel opzichten niet op de vaardigheden die je de afgelopen paar jaar hebt ontwikkeld. Waar je voorheen hulp nodig had bij het leren van tentamens, het bijhouden van theorie en het voorbereiden van werkgroepen, zal je nu hulp nodig hebben bij het afstuderen en je bezighouden met compleet andere zaken. Denk hierbij aan onderzoeksvaardigheden, academisch schrijven, project en procesmanagement, plannen, statistiek etc. 

Lees meer over onze scriptiebegeleiding
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Moeite met beginnen?

Scriptie - Starten

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptie - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptie - Afronden

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Afstuderen als een proces

Afstuderen is een divers proces waarin er veel van je wordt verwacht op uiteenlopende vlakken. Dit verloopt logischerwijs niet altijd vlekkeloos. Zo moet je creatief en inventief zijn voor het kiezen en onderbouwen van jouw scriptie onderwerp en onderzoeksmethode, maar ook moet je tijdens het afstuderen duidelijk en gestructureerd kunnen schrijven voor een goed onderbouwd theoretisch kader en  resultatenhoofdstuk. Dit resulteert in een proces waarbij wordt verwacht dat je dit allemaal onder de knie hebt, terwijl niet iedereen deze voldoende beheerst.

Onze professionele begeleiders bieden afstudeerbegeleiding bij deze uiteenlopende onderdelen. ScriptieMaster ondersteunt  je gedurende het hele afstudeertraject door te helpen bij bijvoorbeeld het gestructureerd opzetten van je theoretische kader, het georganiseerd presenteren van je resultaten en het duidelijk communiceren van je conclusie, maar we helpen je ook jouw sterke punten nog verder te ontwikkelen. In een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek kijken we samen met jou naar wat goed en minder goed gaat. Aan de hand hiervan word je gekoppeld aan de  begeleider die je hier het best bij kan ondersteunen. Zo kunnen we je helpen bij het kiezen van een onderwerp van je scriptie, maar ook bij het voorbereiden van je verdediging. Zo is er passende begeleiding in elke fase van je afstudeertraject.

Ontwikkel jezelf

Je scriptie is de kroon op je studie, waarin jij niet alleen laat zien wat je hebt geleerd, maar ook waar je er voor jezelf achter komt over welke vaardigheden je precies beschikt. Het is dan ook niet zo dat er wordt verwacht dat je alles al kan. Het kan heel frustrerend zijn wanneer je er tijdens je afstudeertraject achter komt, dat niet elk hoofdstuk je even goed af gaat. Met de afstudeerbegeleiding van ScriptieMaster word jij je niet alleen bewust van wat je lastig vindt en waar je sterke punten liggen, maar leer je door middel van persoonlijke begeleiding  ook jouw talenten te benutten en hetgeen waar je moeite mee hebt verder te ontwikkelen.

Onze begeleiders kunnen je goed helpen bij het afstuderen, omdat zij niet alleen affiniteit hebben met het onderwerp of vakgebied van jouw scriptie, maar zich ook betrekken bij jou als persoon en de omstandigheden waarin jij je scriptie schrijft. Zo is de afstudeerbegeleiding bij ScriptieMaster altijd persoonlijk en op maat!

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.