Scriptiebegeleiding | 130+ scriptie experts bij ScriptieMastersepaand2020-01-15T13:00:29+01:00

Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster

   Elke HBO en WO student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding, ongeacht of je vol- of deeltijd studeert. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

   Met een team van meer dan 130 professionele scriptiebegeleiders, verspreid over heel Nederland, zorgen wij er met jou voor dat jij jouw scriptie op tijd en succesvol afrondt. Iedere begeleider is een expert in zijn of haar vakgebied. Aan de hand van jouw onderwerp en wensen wordt gekeken welke begeleider jou het best kan helpen. We kunnen je onder andere helpen bij het maken van een planning, het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook bij inhoudelijke vraagstukken zoals het formuleren van een probleemstelling, deelvragen of hypothesen. Tevens ben je voor begeleiding op statistisch vlak bij ScriptieMaster aan het juiste adres.

   Dus ben jij op dit moment al bezig met het schrijven van je scriptie of sta je op het punt om te beginnen? Wij bieden iedere student een gratis adviesgesprek met een van onze scriptie-experts aan. In dit gesprek kijken we samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen.

   Moeite met beginnen?

   Scriptiebegeleiding - Beginnen

   Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

   Vastgelopen?

   Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

   Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

   Stok achter de deur nodig?

   Scriptiebegeleiding - Afronding

   Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

   Het proces van scriptiebegeleiding

   Meer dan 130 gespecialiseerde scriptiebegeleiders door heel Nederland

   Agnes
   AgnesPsychologie en Communicatie
   Specialisaties: Psychologie, Communicatie, Customer service, Personeel en arbeid, Veiligheid, Notarieel recht
   Karin
   KarinBedrijfskunde en Economie
   Specialisaties: Commerciële economie, Management, HRM, Marketing, Small Businesss & Retail Management, Europese studies, Geschiedenis en Rechten
   Vivienne
   VivienneOpleidingskunde
   Specialisaties: Onderwijs, Opleidingskunde, Bedrijfskunde en Sociale wetenschappen
   Eveline
   EvelineBedrijfsjuridisch en Internationaal Recht
   Specialisaties: Nederlands recht, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Contractenrecht & aansprakelijkheid, Re-integratie en veranderingsprocessen

   De voordelen van Scriptiebegeleiding

   Methode

   • 1-op-1 begeleiding op locatie of online
   • Begeleiding op inhoud, structuur en proces
   • Concrete feedback en inspiratie

   Facts & Figures

   • Ruim 1500 studenten geholpen
   • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
   • Meer dan 130 begeleiders

   Begeleiders

   • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
   • Experts binnen alle vakgebieden
   • Verspreid over heel Nederland

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Referenties

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Scriptietips van onze begeleiders

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.

    Ga naar de bovenkant